• Per. Mar 28th, 2024

ŞORAY’IN AMSTERDAM’DAKİ EVLİLİLİK PROGRAMI İLGİ GÖRDÜ

ByHaber Merkezi

Haz 6, 2022

ŞORAY’IN AMSTERDAM’DAKİ EVLİLİLİK PROGRAMI İLGİ GÖRDÜ

Tanınmış Televizyon programcısı ve oyuncu Şoray Uzun`un sunduğu Oğlan Bizim Kız Bizim adlı eğlence ve evlilik programı daha ilk bölümde izleyiciyi toplamayı başardı.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
YABANCI UYRUKLU BİRİYLE EVLİLİK

Progra formatında eşlerden birinin yabancı ve Türkçe biliyor olması gereken Program TRT TÜRK kanalında yayınlanacak. Programla ilgili bilgi aldığımız Şoray Uzun “6 Milyondan fazla Türk vatandaşının yaşadığı Avrupa ülkelerinde Türkçe bilen, Türk’le evli Avrupalı sayısı giderek artmakta. Biz de programımızda her iki kültüre de aşina aileleri konuk ediyoruz.”dedi.

“Siz neredeyseniz biz oradayız” sloganı ile Avrupa Türklerinin kanalı olan TRT TÜRK’te her pazar saat 20:00”de yayınlanacak sohbet programına farklı kültürden eşler konuk ediliyor.


SİZDE KATILMAK İSTERMİSİNİZ

Yaptığı eğlence programları ile de tanınan oyuncu Şoray’ın sunduğu programımız Oğlan Bizim Kız Bizim e sizde katılmak o atmosferi birlikte yaşamak isterseniz, Yabancı uyruklu evliliği olan ve her iki esin de Türkçe konuşabildiği konuklar, programa katılmak için +31 615648011 nolu telefona direk müracaat edebilirsiniz, ayrıca BURADAN da başvuruda bulunabilirsiniz.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Program ile ilgili fikir alabilmek için, ilk bölümümüzü BURADAN izleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın