• Cum. Mar 29th, 2024

ADACAM 13. GELENEKSEL AİLE İFTARI

ByHaber Merkezi

Nis 18, 2022

ADACAM 13. GELENEKSEL AİLE İFTARI

Özcan Özbay

İçinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayının birleştirici gücü ile 30 gün boyunca bir araya gelen insanlar son 2 yıldır pandemi nedeniyle bir araya gelememenin tüm stresini bu yıl attı. Hollanda da başarılı iş insanlarından olan Şahin Arabacı bu yılda dostları ve sevenleri ile özel br iftar yaptı.


Hollanda da Güvenlik kamera sistemleri sektörünün güçlü isimlerinden Adacam sahibi Şahin Arabacı ve eşi Fatma Karaca Arabacı bu yıl 13. kez düzenledikleri geleneksel Aile iftar yemeği organizesinde yine tüm sevenleri, yakınları ve dostlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. Dua ve semazen gösterisi ile başlayan iftar organizesinde ezan okunmasıyla iftar açıldı ve yemekler yendi. Programda ayrica gökkuşağı grubu ilahiler söylediler.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı bu özel gecede misafirleri ile tek tek ilgilenen Arabacı çifti Dostları ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Geceye katılan tüm dost ve arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Her yıl Ramazan ayı içerisinde bu iftarımızı düzenliyoruz. Artık geleneksel bir hal aldı. Bu yıl 13. kez düzenlediğimiz iftarımızda yine yakın dostlarımız ile bir araya geldik. Allah herkesin Oruçlarını kabul etsin.”dedi.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Son olarak yaklaşan Ramazan Bayramına da vurgu yapan Arabacı çifti “Tüm dostlarımız ve islam aleminin yaklaşan Ramazan Bayramlarını şimdiden kutluyoruz.”dedi.

Bir cevap yazın