• Çar. Nis 24th, 2024

ERCAN ÖZTÜRK TEN 7 AYDIR HALA HABER YOK

ByHaber Merkezi

Eki 12, 2021

ERCAN ÖZTÜRK TEN 7 AYDIR HALA HABER YOK

Özcan Özbay

Hollanda nın Apeldorn şehrinde yaşayan ve geçtiğimiz Mart ayı içerisinde ortadan kaybolan 30 yasındaki Ercan Öztürk ten hala bir haber yok.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

28 Mart 2021 tarihinde Apeldorn şehrindeki evinden Deventer e gitmek üzere ayrılan, üzerinde kot pantolon, koyu renk Nike şapka ve siyah ayakkabı ile lacivert ceket bulunan 30 yasındaki Ercan Öztürk ile ilgili geçen süre içinde hiç bir bulguya rastlanmadı.

Polis Açıklaması

Konu ile ilgili geniş araştırma yürüten polis ekipleri konu ile ilgili olarak “28 Mart Pazar günü Ercan, Apeldoorn’daki Zuiderpark civarındaki evinden 16:00 sularında ayrıldı.

O öğleden sonra açık mavi bir Volkswagen Polo’ya bindiğinden ve Deventer yönüne doğru sürdüğünden şüpheleniyoruz. Oraya gelip gelmediği belli değil. Kaybolmasından altı gün sonra polis, Deventer’de Lebuïnuslaan’da bir evi araştırdı. Ne yazık ki bu soruşturma da Ercan’ın akıbetini netleştirmedi.”dedi.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Polis Görgü Tanıklarına Soruyor

Polis konu ile ilgili olarak görüştüğü çevre sakinlerinin yanısıra konu hakkında bilgisi olabileceklerede seslenerek “28 Mart Pazar öğleden sonra 16:45 ile 17:45 arasında Rielerweg ve Veenweg kavşağında bisiklet sürdünüz mü? N344’u 28 Mart Pazar günü 16:00 ile 20:00 arasında sürdünüz ve araç kamerası görüntüleriniz var mı?

Bu kayıp kişiyle ilgili her türlü bilgiye açığız! 0800-6070 ücretsiz ipucu hattı aracılığıyla bize ulaşın. Anonim kalmayı mı tercih edersin? Bilgilerinizi 0800-6070 numaralı telefondan Meld Misdaad Anoniem aracılığıyla gönderin.”dedi.

Bir cevap yazın