• Cts. Nis 20th, 2024

Dünya`nın Devler Liginde Bir Türk Markası

ByHaber Merkezi

Eyl 3, 2021

Dünya`nın Devler Liginde Bir Türk Markası

Özcan Özbay

Alanya da doğan ve daha sonra Hollanda ya yerleşen Osman Özdemir Türkiye den de mesleği olan bar işletmeciliği ve içki satış mağazalarını yaşadığı Hollanda da da devam ettirmek isteyince bunu biraz farklı yaparak eski bir icki dükkanini kütüphane sekline getirerek içki mağazası haline getirmesiyle bir anda Hollanda medyasının da gündemine yerleşmiş oldu.

Yaptığı çalışmaların Hollanda medyasında da büyük ilgi ile takip edildiğini bilen Özdemir bu ilginin kendisine doping olduğunu ve sürekli farklı şeyler yapmak istediğini dile getiriyor.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Hollanda genelinde içki mağazası olan Osman Özdemir son olarak ta geçtiğimiz gün yine Hollandanın Rotterdam şehrinde tamamen kendisine ait olan ve Dünya piyasasına sürdüğü Juniper Bird adından bir Cin markası gerçekleştirdi.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Hollanda tarihinde bu konuda tek Türk olarak tarihe geçen Osman Özdemir, “Pek emin değilim ama Dünya da bir Türk tarafından ortaya çıkarılan bir marka duymadım”dedi.

Markanın tanıtım kokteyline Hollanda da bir çok önemli mekan sahipleri, toptan ve parakende içki satıcıları ile vatandaşlar katıldı.

Misafirleri ile bizzat yakından ilgilenen Osman Özdemir ürün hakkında


Osman Özdemir

“Ben bu ürünü ilk kez planlamaya başladığımda Türkiye de kardeşimden bazı baharat çeşitleri sipariş ettim. Kendiside merak edip bana nedir bunlar ne için istiyorsun deyince ona kendime ait bir Cin markası üreteceğimi onun alt yapısını hazırladığımı söyledim, oda bana ya bırak boşver. O piyasa Dünya piyasası senin şansın ne olurki demişti. Bende azim ettim ve gerekli baharatları Hollanda dan temin etmeye başladım. Uzun çalışmalar sonucu bu tadı yakaladık ve 2 aydır deneme olarak piyasaya sürmeye başladık. Suan için Hollanda genelinde büyük market ve içki satış yerlerinde raftaki yerimizi aldık.”dedi.

Kendisine en çok eşinin destek olduğunun da altını çizen Özdemir ürüne olan ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek “Ürünümüzü deneyen mutlaka en az bir şişe alıp gidiyor. Buda bize gelecek için dahada sevk veriyor. Dünya piyasasında Dünya devleri ile aynı raflarda olmamıza az kaldı.”dedi.

Bir cevap yazın