• Cts. Nis 27th, 2024

KARAR AYRIMCILIK KOKUYOR..!

Özcan Özbay (Özel Haber)

Hollanda Vlaardingen de 16 yıldır aynı binada Süpermarket işleten iş insanı Murat Çiçek 2017 yılından beri üst kat komşuları ile sorun yaşıyor. Adli mercilere de yansıyan olayda Çiçek kendisine Ayrımcılık yapıldığını düşünüyor.

İşlettiği süpermarketin arka kısmında bulunan çalışma alanının üzerine üst kattaki komşusu tarafından izinsiz olarak çıkma balkon yapılan ve ağırlıklar nedeniyle Süpermarketin Kasap ve fırın bölmeleri üzerinde çökmeye neden olan balkonun sökülmesi için ev sahibi ile görüşen ancak ters cevap alan Murat Çiçek olayı mahkemeye taşımasına rağmen mahkemede de olumsuz cevap aldı. Markete uzmanlar getirerek tehlike arzettiğine dair rapor alan Çiçek şimdi ikinci kez dava açmak için hazırlık yapıyor.

Mikrofonlarımıza konuşan Murat Çiçek “Getirdiğimiz uzmanlar içeride 360 voltluk ceryan olduğunu, buraya her hangi bir şekilde şu girdiğinde yangın çıkabileceğini rapor ettiler. Tavan kısmındaki çökmenin yapılan çıkma balkondan kaynaklandığı belgelendi. Ama nedendir bilinmez Mahkeme olayı önemsemedi ve herkes kendi masreflarını karşılasın dendi. Hollanda gibi bir huzur ve refah ülkesinde bu şekilde mağdur edilmeme göz yumulmasını anlayamıyorum. Yabancı olduğumdan bu şekilde karar alındığını düşünüyorum. Şimdi ikinci kez mahkemeye vereceğim şahsi. Ama bu arada olası bir yangın çıkarda yüzlerce kişinin yaşadığı üst binada bir kişiye birşey olursa bunun vebali o hakimin ve bu geçimsiz komşunun olacaktır.”dedi.

DÜKKANIN İÇİ VE PERSONELİN ÜZERİNE ŞU DAMLIYOR

“Özellikle yağışlı günlerde Dükkanın Kasap ve fırın bölümünde çöken tavanın olduğu yerlerden yukarıda biriken şu direk aşağıya akıyor.”diyen Murat Çiçek Hikyen konusunda da sorun yaşıyoruz. Personelimiz sürekli olarak çalıştıkları alan içerisinde üzerlerine şu damlıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık”dedi.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın