• Cum. Nis 26th, 2024

Bir öğrencimizi SEN de sevindirmek ister misin?

ByHaber Merkezi

Eki 14, 2020

Bir öğrencimizi SEN de sevindirmek ister misin?

Hollanda Can Erzincanlılar Vakfı özellikle eğitim alanındaki dayanışma ve destek kampanyaları ile Hollanda’da büyük bir farkındalık yarattı.

Çovid-19 salgını nedeniyle Türkiye’deki okullarda yüz yüze eğitim her yerde mümkün olamadığı için ınternet üzerinden çocuklar evlerinde eğitim almaktalar.

Ne yazık ki maddi yetersizlikler sebebi ile çoğu öğrencinin tablet vb. imkanı bulunmamakta. Eğitimde ki eşitsizlik yoksullar aleyhine büyüyerek devam etmekte.İzmir Narlıdere Erzincanlılar Derneği, tablet alma imkanı olmayan 25 öğrenci için Hollanda Can Erzincanlılar Vakfı ile ortaklaşa bir kampanya başlattı.
İhtiyacı karşılayabilecek bir tabletin tutarı 50 EURO olarak belirlendi. Konu ile ilgili olarak bilgi aldığımız Hollanda Can Erzincanlılar Vakfı Başkanı Murat Kurt “Değerli Halkımızdan yine çok anlamlı bir kampanyada desteklerini bekliyoruz. Daha önceki kampanyalara gösterdiğiniz destek gibi bu kampanyaya da destek olmaya davet ediyoruz. 22 Ekim’de Sona Erecek olan kampanyamız da Aydınlık yarınlar için haydi yeniden bir kez daha “DAYANIŞMAYA.”dedi.

Kurt Kampanyanın önemini vurgularken “Bu kampanya Gelecek için”derken Kampanyaya katılanların destekleri esnasında “TABLET KAMPNAYASI” yazmayı unutmamalarını da rica etti.

Geniş Bilgi:

0646963942 Murat KURT
0651925441 Necati Cantürk
Kampanya: 22 Ekim’de Sona Erecektir.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın