• Sal. Mar 19th, 2024

EĞER BÖYLE GİDERSE HER YERDE MASKE TAKMAK MECBURİ OLACAK!!!

ByHaber Merkezi

Tem 27, 2020

EĞER BÖYLE GİDERSE HER YERDE MASKE TAKMAK MECBURİ OLACAK!!!

Özcan Özbay

Hollanda da son zamanlarda sürekli artış gösteren Korona virüsü vakaları yetkilileri gelecek için daha ciddi kararlar almaya zorluyor.

Rotterdam bölge belediyeleriacıl önlemler paketi için çalışmalara başladı. Alınan önlemlerin yeterli olmadığını gözlemleyen yetkililer önümüzdeki günler için daha ciddi yaptırımlar olabileceği doğrultusunda fikir birliğine vardı.

Hollanda Sağlık Bakanlığına bağlı Sağlık ve Çevre için Devlet Enstitüsü (RİVM), Kovid-19’la ilgili yaptığı son veri güncellemelerinde ölü sayılarının düşmesine hatta sıfırlanmasına rağmen yeni vaka sayılarındaki sürekli artışa dikkat çekiliyor.

Hollanda’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 1 kişi artarak 6 bin 141’e cikti.

Ülkede yeni vaka sayısı 205, toplam vaka sayısı da 53 bin 151’e yükselirken durumu kritik hasta sayısı 16 kişi olarak belirtildi.

GENÇLERDE Kİ YAYILIM KORKUTUYOR

GĞD Rotterdam Sözcüsünin yaptığı açıklamalara göre son yapılan gözlemlerde öğrenciler ve gençler arasında enfekte olanların sayısı ciddi şekilde artış gösteriyor.

Yetkililer gelecek dönemde bu artışların devam etmesi durumunda sokakta da maske takılmasının zorunlu olabileceği hatta buna bağlı olarak daha birkaç yaptırım daha olabileceği konusunda görüş birliğinde olduklarını açıkladılar.

ebatli harici acilan sayfa kodu RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın