• Cts. Nis 27th, 2024

GÖKHAN SAKI`DEN HAYRANLARINA SELAM VAR

Özcan Özbay

Kıckboks litaratürüne 10 yıldır adını yazdıranve buradaki başarısını Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları ile süsleyen Gökhan Sakı dirseklerindeki rahatsızlık nedeniyle yattığı hastaneden hayranlarına ve sevenlerine selam gönderdi.

Dirseklerindeki ağrıların çekilmez olduğunu bunun yüzünden hastaneye kontrole geldiğini ancak yapılan araştırmalarda dirseklerinde zedelenme olduğu belirlenen Sakı doktorlar tarafından hastaneye yatırıldı.

Sosyal medya üzerinden hayranlarına selam gönderen Gökhan Sakı durumunun iyi olduğunu an kısa zamanda yine eski Gökhan Sakı olacağını belirtti. Sakı mesajında “Takipçilerim için güncelleme. Dirseklerimde bir yıl süren acı ve enjeksiyondan sonra her iki dirseğimde de parçalanmış olduğunu öğrendiler. Acıya ve iltihaplara neden oldu.

İlk ameliyatım bitti ve geçti. İkinci gelen. Birkaç hafta içinde eğitimlere devam edebilirim umarım acı ve engel olmadan.

Her mertebede bir şeytan daha vardır hayat işte Ama unutmayın gece ne kadar karanlıksa, sabah o kadar aydınlıktır ki asla vazgeçmeyiz.

Sizi bilgilendirmeye devam edin. Hepinize teşekkür ederim.”dedi.

Gökhan Sakı Kimdir?

Gökhan Sakı 8 Ekim 1983, Schiedam, Hollanda doğumlu… Türkiye ve Hollanda vatandaşı Profesyonel Kıck boks sporcusu. Hollanda’da Golden Glory Gym takımında mücadele eden Sakı 2 kez Hollanda ve Avrupa Muay Thai şampiyonu, 2008’de düzenlenen K-1 Dünya GP 2008 Hawaii şampiyonudur.

Bir cevap yazın