• Cts. Nis 27th, 2024

CHP HOLLANDA BİRLİĞİ DAYANIŞMA GECESİ

ByHaber Merkezi

Şub 27, 2020

CHP HOLLANDA BİRLİĞİ DAYANIŞMA GECESİ

CHP Hollanda Birliği tarafından geçtiğimiz hafta sonu Denhaag da gerçekleşen birlik ve dayanışma gecesine ilgi yoğun oldu. Katılımcılar hem gönüllerince eğlendiler hemde gelecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Misafirleri kapıda karşılayan ve gece boyunca tek tek ilgilenen CHP Hollanda Birliği başkanı Bülent Çoban ilginin yoğunluğundan memnun olduğunu belirterek “Chp Hollanda Birliği olarak düzenlemiş olduğu Birlik ve Dayanışma etkinliğine yoğun bir ilgi ve samimiyetle katılan, destek veren tüm üyelerimize, dostlarımıza ve misafirlerimize, Den Haağ Belediye Meclis Üyesi Bülent Aydın(PvDA), HDP Hollanda Temsilcisi Hüseyin Yıldız, CHP Belçika Birliği Başkanı Derya Bulduk, önceki dönem CHP İngiltere Başkanı Sibel Özçelik, önceki dönem CHP Hollanda Bsk Yrd. Necdet Yüksekbaş’a; birlikte daha güçlü ve daha etkili çalışmalar yapacağımıza ve örgütümüzü büyüteceğimize olan inançla katkıları nedeniyle sonsuz teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.”dedi.

Gece geç saatlere kadar sürerken katılımcılar bu tür gecelerin sıklıkla yapılıp üyelere ve CHP Gönüllülerine moral dopingi yapılmasını istediler.

Bir cevap yazın