• Sal. Mar 19th, 2024

Türk ögrencilere hollanda’dan 2 kupa

HOLLANDA’NIN Leiden sehrinde düzenlenen Joost Peters Student Business Challenge 2019’da Türkiye’yi temsil eden Özyegin Üniversitesi ögrencileri, 2 kupa kazanarak Türkiye’ye döndü.

Hogeschool Leiden, InHolland Alkmaar, Hogeschool Utrecht ile Türkiye’den yalnizca Özyegin Üniversitesi’nin katilimiyla gerçeklesen Joost Peters Student Business Challenge 2019’da ögrenciler, gruplar halinde yeni dijital pazarlama stratejileri gelistirmek, yenilikçi fikirler ortaya koymak ve yeni is planlari olusturmak için kiyasiya yaristi.

Tasarim odakli düsünme metoduyla sigorta sektörü için yeni fikirler gelistirmeyi amaç edinen, vaka ve grup çalismalari araciligiyla yeni fikirlerin ve modellerin arandigi yarisma bu yilki odagini Hollanda’daki sigorta sektörü olarak belirledi.

En iyi proje ödülünü alan Özyegin Üniversitesi ögrencileri Ezgi Bilgütay, Deniz Can Köse ve Ege Oguzhan Parlak’in yani sira en iyi sunum ödülünü alan Zeynep Dirikan, Boran Ekin Dogan ve Kaan Özkan ile beraber katilan tüm ögrenciler, Türkiye ve Özyegin Üniversitesi’ni Avrupa’da temsil ettiler. Ögrenciler Türkiye’ye 2 kupayla dönmenin mutlulugunu yasadi.

Kaynak: DHA

Bir cevap yazın