• Cts. Nis 27th, 2024

DİREKSİYON BAŞINDA FENALAŞAN ŞAHSA YARDIM EDEN TÜRK GÜNÜN KAHRAMANI OLDU

ByHaber Merkezi

Eyl 18, 2019

DİREKSİYON BAŞINDA FENALAŞAN ŞAHSA YARDIM EDEN TÜRK GÜNÜN KAHRAMANI OLDU

Edindiğimiz bilgiye göre geçtiğimiz Cumartesi sabah saatlerinde, A16 otoyolundan Rotterdam istikametine giden Prinsenbeek çıkışı ve Zonzeel kavşağı arasındaki yol kenarındaki bariyerlere bir aracın çarptığını gören aynı güzergahta seyir halinde olan Mustafa Özer, aracını durdurup müdehale etti.

Mustafa Özer, Yoldan geçen bir aracı da durdurarak sürücüsünden kendisine yardım etmesini istedi. Suni teneffüs ve kalp masajı yapan Özer e olay yerine gelen polisler de yardım ederek yaralıyı ambulans gelene kadar uyanık tutmaya çalıştılar. Bir süre sonra ambulansın olay yerine gelmesi ile yaralı araç sürücüsü adam hastaneye kaldırıldı.

Olayın sosyal medya ya yansımasının ardından günün kahramanı olan Mustafa Özer in yaralıyı kurtarmak için ortaya koyduğu çabası takdirle karşılandı. Özer yaşlı adamın ailesi ve sosyal medya da olayı takip eden herkesten tebrik ve kutlama mesajları aldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Mustafa Özer “Olayı görünce hemen yardım etmem gerektiğini düşündüm. Aracımı yolun kenarina park ettim ve oradan geçen bir aracı daha durdurarak sürücüsünden bana yardım etmesini istedim. Ambulans gelene kadar ben ve gelen polisler dahil yaralıyı uyanık tuttuk ve ambulansa teslim ettik.” dedi.

Bir cevap yazın