• Cum. Nis 26th, 2024

24 YIL SONRA O İYİ KALPLİ ADAMI BULDU

ByHaber Merkezi

Ağu 16, 2019

24 YIL SONRA O İYİ KALPLİ ADAMI BULDU

Özcan Özbay (Özel Haber)

1995 yılında Irak savaşından kaçarak Hollanda ya Mülteci olarak gelen Iraklı ailenin o zaman 5 yasındaki kızı Mevan kampa yardım için gelen Hollandalı Egbert in kendisine hediye ettiği bisiklete çok sevinmiş ve kendi deyimi ile “Mutluluktan sanki kalbim patlayacaktı.” dedikten yıllar sonra bu iyi kalpli adamı bulmak istedi.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Merhaba ınternet. Bu uzun bir hikaye ama 90 li yıllarda ben 5 yasındayken Hollanda Zwollede bir Mülteci kampına geldik. Burada kampa yardıma gelen adını daha sonra öğrendiğim Egbert isimli biri bana bir bisiklet hediye etmişti. Şimdi ben o zaman bana bu hediyeyi verip beni çok sevindiren iyi kalpli insanı bulmak istiyorum. Yardım edin.” diye yazdı. mesajı binlerce kez paylaşıldı ve Mevan kendisini kalbi patlayacak kadar sevindiren o iyi kalpli adamı buldu. “O bisiklet benim hayatımda aldığım en güzel hediyeydi” diyen Mevan görüşmeye gittiğinde çok heyecanlı olduğunu belirterek, sonrasında da görüşürken sanki ailesinden biri ile görüşür gibi olduğunu sözlerine ekledi.

24 yıl sonra karşısına çıkıp kendisine teşekkür eden genç kadını görünce şaşırdığını belirten Egbert ise Mevan`a “24 yıl sonra senin güçlü ve cesur bir kadın olduğunu görmek gurur verici. “dedi.

Bir cevap yazın