• Cts. May 11th, 2024

AYKUT TORUNOĞULLARI ATFF`NİN BAŞINA GETİRİLDİ

ByHaber Merkezi

May 28, 2019

AYKUT TORUNOĞULLARI ATFF`NİN BAŞINA GETİRİLDİ

Özcan Özbay

Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları Avrupa Türk Futbol Federasyonunun (ATFF) Hollanda başkanlığına getirildi.

Türkiye Ftbol federasyonu (TFF) Avrupada yapılanma çalşimalarına başladı. Nisan ayında Frankfurtta yapılan temsili seçimlerin ardından Hollanda Beşiktaşlılar Başkanı Aykut Torunoğulları Avrupa Türk Futbol Federasyonu (ATFF) başkanı olarak seçildi. Seçimin ardından görüşlerini aldığımız Aykut Torunoğulları Türk futbolunun Avrupada temsilcilik olarak yapılanma çalışması başlatmasının güzel bir karar olduğunun altını çizerek, "Bu çalışma geç bile kalınmış bir çalışma idi. Türk futbolunun gelişmesi Avrupa çapında olması bu şekilde daha da kolaylaşacak. Türkiyede 1 haziran da yapılacak olan federasyon başkanı seçimlerinin ardından resmi göreve başlayacağız. İlk işimiz Hollanda da birlikte çalışacağımız ekibimizi oluşturma olacak.”dedi.

Torunoğulları “Türk Futbol Federasyonu’nun talimat ve desteği üzerine kurulan Avrupa Türk Futbol Federasyon’nun( ATFF) Hollanda başkanlığına beni uygun görerek onure eden Değerli başkan Levent Karaca ve yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Türk Futbol Federasyonu’nu değerli arkadaşım Murat Işık ile beraber Hollanda ve Avrupa’da en iyi şekilde Temsil etmeye ve çocuklarımızın geleceği için çalışmalar yapmak için elimizden geleni yapacağız. Emeği geçen bütün arkadaşlara tekrar sonsuz Teşekkür ediyorum.”dedi.

Bir cevap yazın