• Cum. Nis 26th, 2024

HERŞEY VATAN İÇİN DİYEREK HEP BİRLİKTE SLOGAN ATTILAR

ByHaber Merkezi

May 19, 2019

HERŞEY VATAN İÇİN DİYEREK HEP BİRLİKTE SLOGAN ATTILAR

Mustafa Koyuncu Arnhem

Hollanda T-Bikers Motor Kulubü Üyeleri Arnhem Vitesse futbol Kulubünün Gelredome stadyumu önünden. Herşey Vatan İçin diyerek slogan attıktan sonra. 19 mayıs genclık spor bayramı ve Fest-i-Barboros kutlamaları için Hengolo’ya Hareket Ettiler.

Hollanda T-Bikers Motor Kulubü Üyeleri ile Hareket etmeden önce yaptığımız söyleşide. “Bulunduğumuz ülke Hollanda’nın kurallarına kanunlarına uyarak Asimle olmadan, Birlik bereberlik hoşgörü içerisinde yaşamya çalışıyoruz. T-BİKER Motor kulbümüzün tüzüğü var, bu tüzüğe uyarak kardeş gibi yaşamak isteyen arkadaşları kabul ediyoruz. Vatanımıza, dinimize, dilimize ve bayrağımıza sahip cıkıyoruz Türkiye’deki yegililerinde Avrupada’ki gurbetçilere sahip ckmasını bekiyoruz.” dediler

Hengolo şehrinde Hengelo Türk Platformu ve Hengelo Barboros Spor kulubünün organize etiği 19 mayıs genclık spor bayramı ve Fest-i-Barboros Proğramına T.C Deventer Başkonsolosu Tuna Yüce Modrak, Konsoloslukda çalışan yetgililer, Politikacılar, Sivil Toplum Kuruluşu Temsiçileri ve çok sayıda katılım bekleniyor.

Bir cevap yazın