• Cum. Nis 26th, 2024

THY İFTARI CORENDON HOTEL DE GERÇEKLEŞTİ

ByHaber Merkezi

May 16, 2019

THY İFTARI CORENDON HOTEL DE GERÇEKLEŞTİ

Özcan Özbay / Amsterdam

Türk Hava yolları Amseterdam müdürlüğü her yıl olduğu gibi bu yılda iftar programında Hollanda da ki bir çok STK temsilcisi, Acentalar ve medya temsilcilerini bir araya getirdi.

Amsterdam’da Corendon Otel’de gerçekleşen iftar programına Hollanda’da faaliyet gösteren bir çok STK temsilcileri, acente sahiplerini ve basın mensupları bir araya geldi. Programa Lahey Büyükelçimiz sayın Şaban Dişli, Rotterdam Başkonsolosu Aytaç Yılmaz, Deventer Başkonsoloslu Tuna Yücel Modrak ve Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan da davetlilerle birlikte geceye katılanlar arasında yer aldılar.

Misafirleri kapıda karşılayarak hoşgeldin diyen THY Hollanda müdürü Cengiz İnceosmanoğlu davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. İftarda buluşan STK temsilcileri ve acente sahipleri iftar öncesi birbirleri ile tanışıp sohbet etme fırsatı buldular.

Mikrofonlarımıza hem geceyi, hemde bu tarihe kadar olan yeni gelişmeleri değerlendiren THY Amsterdam Müdürü Cengiz İnceosmanoğlu “Her yıl yaptığımız bu etkinliğimiz bu yılda yine Devlet temsilcilerimiz, stk lar, acentalarımız ve siz değerli medyamız ile yapmış olduk. THY olarak 4 geniş gövdeli uçağımız ile buraya uçuyoruz. Bunlardan biri de 777 uçağımız 350 kişilik. Geçtiğimiz Mart sonu itibarı ile buna başladık. Yaz dönemi için 787 tıpı uçaklarımızda Hollanda uçuşlarımıza katılacak. Seneye de kısmet olursa A350 lerimiz gelecek filomuz ve uçuş hatlarımız büyüyor. Bu gün bizim için extra güzel bir gün, çünki büyük bir tur opartoru ile büyük bir anlaşma yaptık. Yılbaşından bu zamana dek olan Türkiye uçuşlarımız büyüyor ve gelişiyor. Yaz sezonu geliyor. Biz vatandaşlarımıza sürekli erken alımı tavsiye ediyoruz. Eğer vatandaşlarımız erken bilet alımlarını yapmış olasalar kendilerinin bile şaşıracakları ucuzlukta yüksek sezon biletlerini almış olacaklar. Bu yıl hac ve bayramı da ekledikmi izin sezonunda uçaklarimiz oldukça yoğun olacaklar. eğer son dakika uçuşlarına kalırsa vatandaşlarımız maalesef yüksek fiyatlar ödemek durumunda kalacaklar. Ne kadar erken bilet alımları yapılırsa o kadar ucuza uçmuş olacaklar. Bu yıl için yeni uçuş noktalarımız yok ancak gelecek yıl için yeni uçuş noktalarımız olacak. Yeni gelecek uçaklarımız ile yeni bir planlama yaparak, yeni şehirlere de uçuş noktaları ekleyeceğiz. Sonbaharda yeni bir kampanyamız olacak eğer Türkiye ye izin sezonunda uçmamış vatandaşlarımz kalırsa son bahar kampanyamızı sakin kaçırmasınlar.”dedi.

Bir cevap yazın