• Paz. Nis 28th, 2024

ARZU ŞAHİN COŞTURDU

Özcan Özbay

Hollanda nın nezih mekanlarından olan Diva Party Centre de önceki akşam Saki Ailesi ve Mysterievents in ortaklaşa düzenledikleri Halay gecesinde Ünlü sanatçı Arzu Şahin misafirlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Gece DJ ler Kaan ve Mirkan ın müzikleri ile başlarken, sonrasında Grup Karma ve Yeşilova Davul zurna ekibinin birbirinden sevilen eserleri icraalarının ardından Hollanda sahnelerinin tanınmış ismi Ercan Söğüt sahne alarak kendisine ait olan ve sevilen eserlerden bir demet sundu. Gecenin ilerleyen saatlerinde de ünlü sanatçı Arzu Şahin sahneye gelerek tüm davetlilere unutamayacakları bir konser yaşattı.

Sevilen eserlerin yanı sıra halaylarada eşlik eden Arzu dinleyicilerinin gönlünde bir kez daha taht kurmuş oldu.

Kendisi ile yaptığımız röportajda bu yıl Mayıs ayında sanat yaşamının 20. yılını kutlayacağını sözlerine ekleyen Arzu “Yaza yetişecek güzel bir çalışma içerisindeyiz. Bunun yanı sıra da Mayıs ayında sanat hayatımın 20. yılı. Sevenlerimle güzel bir kutlama yapmayı planlıyorum. Bu akşam içerdeki coşkuya bende kapılıp gideceğim… içerde kimse yerinde duramayacak.”dedi.

Daha sonra görüşlerini aldığımız Hollanda nın tanınmış müzisyenlerinden Ercan Söğüt de “Güzel bir gece oldu. Türküler hedefine ulaştı hemen hemen herkes yerinde durmadı ve çalan müzikler eşliğinde halaylar çekerek oyunlar oynadılar. Bu yıl bizimde yeni bir çalışma süprizimiz olacak. Dinleyiciler beklesin.”dedi.

Gecenin bir diğer süprizi de Diva Party Centre sahıpları Saki ailesinin Dünyaca tanınmış Kıck Box ve Kafes sporu dalında Dünya ya adını Altın harflerle yazdıran Gökhan Saki de gece boyunca önceleri oturup sanatçılara yerinden eşlik ederken sonrasında o da dayanamayıp kendini pistte buldu. Ünlü sporcunun Ringlerdeki başarısının pist te de devem ettiği görüldü.

Gece bitene dek hayranları ünlü sanatçı ile birlikte resim çektirebilmek için neredeyse birbirleriyle yarıştılar.

Bir cevap yazın