• Cts. Nis 27th, 2024

Bu O`nun Son Tatili Oldu

Hollanda da Tatil icin gittiği Hatay`in Samandağ ilcesine izine giden Hanife Zeybek Serinlemek İçin girdigi denizden bir daha cikamadi.

Tatil icin geldiği Hatay’ın Samandağ ilçesinde, serinlemek için denize giren 56 yasındaki Hanife Zeybek aniden yükselen dalganın akintisina kapilarak boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Bilecik’ten Hatay’a düğün için gelen Hollanda da yasayan Hanife Zeybek(56), kuzeni Sabit Birinci(35) ile birlikte serinlemek için Deniz Sitesi Aspava Gazinosu yakınında denize girdi. Aniden çıkan dalgaya kapılan kuzenler boğulma tehlikesi geçirdi.

Olay yerine gelen cankurtaranlar 2 kişiyi sahile çıkardı. Sahile çıkarılan kuzenlerden Hanife Zeybek (56), olay yerine çağrılan ambulans ile Samandağ Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Hanife-Zeybek-olay-yeri

Kalbi duran Zeybek, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Boğulma tehlikesi geçiren Sabit Birinci’nin ise durumunun iyi olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kotu haberin Hollanda ya ulaşamasi ile Hanife Zeybek in sevenleri ve tanidiklari olaya inanamadılar ve uzuntuye boğuldular.

Bir cevap yazın