• Per. Mar 28th, 2024

22 YASINDAKİ MERT TÜRKİYE Yİ DOMİNİCAN DA TEMSİL EDECEK

ByHaber Merkezi

May 11, 2017

22 YASINDAKİ MERT TÜRKİYE Yİ DOMİNİCAN DA TEMSİL EDECEK

Özcan Özbay ( Özel Haber )

Hollanda da yaşayan Uşak li Soydemir ailesinin 22 yasındaki oğlu Mert Soydemir 7 Temmuz da Dominic de yapılacak olan Dünya Üniversiteler arası Erkeklerde Top Model yarışmasında Türkiye yi temsil edecek.
mert soydemir 1Tüm hazırlıkların tamam olduğunu belirten Soydemir “Ülkemi temsil ediyor olmayı düşünürken bile heyecanlanıyorum. Ama elimden gelenin en iyisini yaparak Dominic te ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğim”dedi.

19 yasında Modelliğe başladığını belirten Mert Soydemir 20 Mayıs ta Hollanda da son elemeler yapılacak ve ülkeleri temsil edecek isimlerbelirlenecek. Ben elemeleri aşarak 7 Temmuz 2017 de Dominican da yapılacak olan Dünya erkekler arası Üniversiteliler top model yarışmasında Türkiye yi temsil etme hakkını aldım. 20 Mayıs ta Hollanda Rotterdam da son elemeler yapılacak ve ülke temsilcileri belirlenecek. 7 Temmuz da da Dominican da yapılacak olan büyük yarışmada ülkelerimizi temsil edeceğiz.”dedi.

İMİ Agency Ajansına bağlı olarak çalıştığının altını çizen Mert Soydemir ” Modellik te hedefim en iyilerden biri olabilmek. Bunun için elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyorum. Benim gibi bu yarışmada farklı ülkeleri temsil edecek Türk asıllı arkadaşlarım da olacaklar. Bizleri izlemek isteyen, destek olmak isteyenler varsa eğer 20 Mayıs ta saat 19.00 da Rotterdam da bulunan Villa Thalia da yarışmamıza gelebilirler.”dedi.

Toplamda 10 gün sürecek olam yarışmaya katılacak olan 1.88 boyunda ve 82 kilo ağırlığında Yeşil gözlü olan Mert Soydemir Gelecek ile ilgili sorumuza da şu yanıtı verdi ” Amacım yarışmadan sonra aktör olmak. Bunun disinda da bu yarışma Türkiye de yok. Bu yarışmayı bir sekilde Türkiye ye götürüp oradaki gençlere de bu şekilde Dünya ya açılma şansı sunmak istiyorum.”dedi.

Bir cevap yazın