• Sal. Nis 30th, 2024

3. RADYO DENiZ OKEY TURNUVASINDA KUPA YiNE VENLO EKiBiNiN OLDU…

ByHaber Merkezi

Ara 6, 2016

3. RADYO DENiZ OKEY TURNUVASINDA KUPA YiNE VENLO EKiBiNiN OLDU…

Radyo Deniz Sosyal etkinliklerine devam ediyor. 4 Yil once Tavla Turnuvasi ile baslayan etkinliklerden sonra gelen talep uzerine 2 yil once baslatilan Okey Turnuvasinin bu yil ucuncusu gerceklesti.
3.Radyodeniz okey turnuvasi-1Rotterdam da bulunan Radyo Deniz Binasinin alt salonunda gerceklesen katilan herkes hem gonullerince eglendi, hemde unutamayacaklari bir aksam gecirdi.
3.Radyodeniz okey turnuvasi4Ayni gun ve saatte Feyenoord un macinin olmasi ve bu nedenle de park yeri sorunu yasanmasi yuzunden saat 19.00 da baslayan Turnuva ya katilan yarismacilar kiyasiya mucadele ederek basarili olup bir ust tura gecerlerken yenilenlerde uzuntulerini unutmak icin DJ Ferhan in kontrolundeki muziklerle hem dans ettiler, hemde halaylar cektiler.
3.Radyodeniz okey turnuvasi53 yil once baslayan Okey turnuvalarinin ilkinde Ayla ve Semra kupayi kazanip goturmelerinden sonra ikinci yilin ikincilerinden olan Harun Apalak ve ortagi Murat Atesalp ten olusan Venlo ekibi birincilik kupasinin sahibi oldular.
3.Radyodeniz okey turnuvasi6Son yillarda yaptigi etkinlikler ile Normal sartlarda Hollanda gecelerinde cok gorulmeyen isimlerin de bir araya geldigini, hic bir rahatsizlik duymadan eglenme firsati bulduklarini dile getiren Organize sahibi DRT MEDIA Genel Muduru Özcan Özbay “4 yil once Tavla Turnuvasi ile basladigimiz bu etkinliklerimizde saka maka derken suan itibariyle tavla da 5. turnuvamiza giderken, okey de de 3. turnuvamizi geride biraktik. Arada ozel gelen istek uzerine bir de bilardo turnuvasi duzenledik. Her yil birer kez yapilan bu turnuvalarimiz da Tavla turnuvamiz mart ayinda 5. yilini geride birakacak. Gectigimiz hafta 6 Aralik Pazar gunu yaptigimiz okey turnuvamiz 3. yilini yine neseli bir sekilde geride birakmanin mutlulugunu yasiyoruz. ” dedi.

3.Radyodeniz okey turnuvasi7

Bu turnuva fikrinin nereden geldigine de deginen Özbay “Tavlayi bende cok severek oynuyorum, azbucuk ta iddialiyim. Benim gibi iddiali dostlarin israri ile basladigimiz Tavla turnuvasi artik Hollanda da marka oldu ve yilda bir kez artik herkes Radyo Deniz Tavla Turnuvasinda kupa heyecani yasamaya basladi. Okey turnuvamiz ise, genelde tavla turnuvasina katilan arkadaslarimizin eslerinin israrlariyla basladi ve tum hiziyla da gidiyor.”dedi.

3.Radyodeniz okey turnuvasi6

14 ciftin katildigi 3.Radyodeniz Okey turnuvasinda bu yil yine Kiyasiya yapilan maclarin ardindan birinciligi Venlo dan gelen gectigimiz yilin birinci olan ekipten Harun Apalak on icinde oldugu Murat Atesalp ikilisi kazandi. Kiyasiya gecen maclarda rakipleri karsisinda ciddi oyunalrindan taviz vermeyen Venlo grubuKupayi ikinci kez memleketlerine goturmenin mutlulugunu yasarlarken, ikinci ilhami Erdem ve Tanju Mehmet Cetin aldilar. Ucunculuk maci da ilk iki macin heyecanindan geri kalmadi. Hollanda nin sevilen simalarindan Hulya Kaya Kula ve Yilmaz Ünlü de hirslari sayesinde rakiplerini tek tek eleyerek 3. radyo Deniz Okey Turnuavasinda ucunculugu elde ettiler.

3.Radyodeniz okey turnuvasi8Turnuva resimlerini Facebook heabimiz http://www.facebook.com/DRTRadyodeniz/ sayfamizin etkinlik bolumunde bakabilirsiniz.

Bir cevap yazın