• Cum. Mar 29th, 2024

KiTAP BULAMADIM DERDiNE SON

Özcan Özbay

Teknoloji bir yenilikle artik Dunya nin neresinde olursaniz olun size istediginiz kitabi adresinize ulastiracak duzeye geldi. Bu yenilik sayesinde artik kitap bulamadim derdine son.

Benimkitabevim.com olarak faaliyete gecen bir web sitesi artik musterilerine Dunyanin neresinde olurlarsa olsunlar istedikleri kitabi en cazip fiyatlarla adreslerine gonderecekler.

Online siparis sistemine dayali olarak calisacak olan sistemde Kitap severler benimkitabevim.com a girecekler, begendikleri kitabi secip siparis edecekler ve o kitap benimkitabevim.com tarafindan sahsa ozel basilarak istek sahibinin adresine postalanacak.

Kitaplar Almanya, Fransa, Hollanda ve Ingiltere’de (bu ülkeleri bir çok ülke yakinda takip edecek) basilacak. Türkçe okurlar bu ülkelerde kitaplara daha hizli ve daha cazip fiyatlara ulasma imkani yakalayacaklar ve Geçerli olan tüm ödeme sekilleri ile müsteriler kolayca ödeme yapabilecekler.

BenimKitabevim.com ve Mybestseller’in Türkiye Yöneticisi Cemil Çakir, “Kaliteli kitaplari çok cazip fiyatlara sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Destek Yayinlari gibi basarili yayin evleri ile çalismakta ayrica gurur verici ve yakin zamanda bir çok yayinevinin kitaplarini da sunmayi hedeflemekteyiz.” dedi.

BenimKitabevim Hakkinda

Benimkitabevim.com Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika ve Fransa’da yasayan Türkçe okurlara en kaliteli kitaplari sunmaktadir. Kitaplar siparis edildikleri ülkelerde basilarak kisa zamanda ve çok cazip fiyatlara okurlara ulastirilmaktadir. BenimKitabevim dogrudan yayincilik alaninda lider firmalar arasinda olan Mybestseller’in bir alt kurulusudur.

Mybestseller Hakkinda

Deloitte global fast 500 sirketi olan Mybestseller, tüm yazarlara çok kolay bir sekilde (basili ve/veya e-kitap olarak) kitaplarini yayinlama ve en uygun kanallari kullanarak satma imkaninin yani sira sosyal medya, kendi web siteleri ve Mybestseller Web Magazasi üzerinde de okurlara ulastirma imkani sunuyor. Kendi markalari olan mijnbestseller.nl ve mijnmanagementboek.nl yaninda Mybestseller üçüncü sahislara White Label olarak platform kullanma imkani taniyor. Bu sayede herhangi bir yayinci, kitapçi ya da içerik saglayicisi aninda kisisel yayinciligi stratejilerine dahil edebiliyor. bravenewbooks.nl, imprimermonlivre.com ve bookmundo.de Avrupa’da Mybestseller tarafindan isletilen 30’un üzerinde White Label markalardan bazilari. Mybestseller ayni zamanda yeni markasi Sweek.com ile mobil yayincilikta da aktif. Sweek okuma ve yayincilik alanindaki yeni global ve mobil platform. Yazarlar hikayelerini aninda yayinlarken okuyuculari bu hikayeleri kolay bir sekilde hem çevrim içi hem çevrim disi olarak okuyabilirler. Sweek hakkinda daha fazla bilgi için www.sweek.com.

Bir cevap yazın