• Cts. Nis 27th, 2024

CHP HOLLANDA BİRLİĞİ İŞADAMLARI, SANATÇILAR VE MEDYA İLE İFTARDA BİRARAYA GELDİ

ByHaber Merkezi

Haz 11, 2018

CHP HOLLANDA BİRLİĞİ İŞADAMLARI, SANATÇILAR VE MEDYA İLE İFTARDA BİRARAYA GELDİ

Özcan Özbay

Chp Hollanda birliği Seçim öncesi Ramazan ayını iyi değerlendirdi. Ay içerisinde birçok yerde Birlik Beraberlik iftarı düzenledi. Son olarak ta Rotterdam da Nazar Restorantta işadamları, sanatçılar ve medya ile iftar yaptı.

Chp Hollanda Birliği seçim çalışmalarında en yoğun görünen partilerin başında yer alıyor. Seçim öncesi ramazan ayına denk gelmesine rağmen Birlik Beraberlik yemeklerini iftara çeviren Chp Hollanda Birliği, son olarak Rotterdam da Chp Ankara Millet vekili ve Parti Meclisi üyesi Necati Yılmaz ında katıldığı işadamları, sanatçılar ve medya ile bir iftarda biraraya geldi.

Chp Ankara milletvekili Necati Yılmkaz gecede yaptığı konuşmada “Burada geçirdiğim üç gün yurt dışındaki insanlarımızın gözünde yenilik bekleyişini birebir gördüm. Burada emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.”dedi.

Chp Hollanda Birliği Başkanı Arzu Özalp te bir konuşma yaparak, yoğun bir tempoda yapılan bu çalışmalarda emeği geçenleri başta Bülent Çoban olmak üzere kutlayarak “Gecesini gündüzüne katarak Ramazan ayı içinde bu organizeleri düzenleyen tüm arkadaşlarıma başta yönetim kurulu üyemiz Bülent Çoban a çok teşekkür ederim. 24 Hazirandan sonra Güneşli yepyeni, huzurlu bir Türkiye ye uyanmak dileğimiz.”dedi.

Tüm ay boyunca Birlik Beraberlik yemeklerini tertipleyen Chp Hollanda Birliği Yönetim Kurulu üyesi Bülent Çoban da çalışmalarında kendisine destek veren mekan sahipleri ve medya mensuplarına teşekkür ederek”bizlere tüm desteklerini sunan bu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İşadamlarımızın çalışmalarında da bu arkadaşlarımızdan faydalanmalarını tavsiye ediyorum.”dedi.

Bir cevap yazın