• Cum. Nis 26th, 2024

TANDARTS PRAKTİJK ROTTERDAM`IN EN BÜYÜK DIŞ KLİNİĞİ OLDU

ByHaber Merkezi

May 10, 2018

TANDARTS PRAKTİJK ROTTERDAM`IN EN BÜYÜK DIŞ KLİNİĞİ OLDU

Özcan Özbay

1998 yılında Bergweg üzerinde 2 odalı bir Dişçi Kliniğinle başlayan hikaye şimdi Rotterdam ın en büyük Dış Kliniği, hatta Mini bir Diş Hastanesi olarak yoluna devam ediyor.

Straatweg 36-A, 3051 BG Rotterdam adresinde faaliyetine devam eden ve her geçen gün faaliyetlerine yenisini ekleyip hedefini yükselten Tandarts Praktijk Rotterdam önceki gün bu çalışmalarında geride bıraktığı 20 başarılı yılı kutladı. Tandarts Praktijk in sahibi Dış Hekimi Ahmet Kaya 20 başarılı yılı geride bırakırken yaşadıklarını kısaca anlatırken bu gün gelinen noktada mevcut Kliniğin dahada büyütülmesi ve yeni doktorlarla takviye edilmesinde ailesinin desteklerinin çok olduğunun altını çizdi.

Açılış konuşmasını ilk olarak Rotterdam Başkonsolosu Sadın Ayyıldız yaptı. Ayyıldız “Bu kliniğin açılışı ve birarada olmamızdan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Sevgili Ahmet Kaya ve eşi Hülya Kaya burayı bu noktaya getirmek için büyük çaba sarfettiler. Bunun bir diğer tarafında da Ahmet Kaya nın ülkeye geldikten sonra diplomasinin kabulü konularında yaşadığı sıkıntılı günler var. Biliyorumki belli bir no9ktaya gelmek için çok çaba sarfettiler. Kendisini aynı zamanda bir dostum olarak görüyorum ve gurur duyuyorum. Buradaki vatandaşlarımızın böyle başarılı oluşlarından hem bir Başkonsolos olarak hemde bir vatandaş olarak gurur duyuyoruz. Ben bu kliniğin hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Daha sonra mikrofona konuşan Tandarts Praktijk in sahibi, Dış Hekimi Ahmet Kaya da bir konuşma yaparak çok duygulandığını belirtti ve “Değerli dostlarım hepiniz hoşgeldiniz. Benim için çok önemli bir konu bu seviyeye gelebilmek. Çok çalıştık ve iyi bri kapasite yakaladık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisi olacaktır. Buradaki topluma işimizi en iyi şekilde yaparak en iyi şekild ehizmet etmek istiyoruz ve bunu başaracağız. Çalışmamız suan için Rotterdam da yok. Hiç bir klinikte bu kadar profesyonel bir ekiple ful bir çalışma yapan yer yok. Bu bize ayrı bir sorumluluk yüklüyor. bana bu seviyeye gelmemde desteği olan başta ailem olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum.”dedi.

Randevu sistemi ile çalışan Klinikte başta Diş Hekimi Ahmet Kaya (Yönetici), Hülya Kaya (Yönetici), Emine Kula (Yönetici), Diş Hekimi Tuncay Kalelioğlu, Kanal Tedavi Uzmanı- Diş Hekimi Olgu Koca, Kanal Tedavi Uzmanı- Diş Hekimi Vildan Mert, Diş Hekimi Burcu Altuner Satana, implant Uzmanı Bahadır Satana, Ortodonist Tuğçe Çelenk Koca ve Diş ve Çene Cerrahi Uzman Namık Kemal Ayhan ile 18 asistan görev yapmakta.

20. yıl kutlaması resepsiyonuna Hotiad Başkanı ve üyelerinden bir kısmı ile işadamları, basın mensupları ve Kaya ailesinin yakın dostları katıldı.

Bir cevap yazın