• Sal. Eki 22nd, 2024

SİGARA İÇENLERE KÖTÜ HABER

Özcan Özbay

Hollanda da artık marketlerden sigara alınamayacak. 1 Temmuzdan itibaren artık marketlerde elektronik ve normal sigara ile nargile satışı yasaklanıyor.

1 Temmuz’dan itibaren süpermarketlerin sigara, nargile ve elektronik sigara satışı yapılamayacak. Binlerce satış noktası ortadan kalkaeken, 2.7 milyar euroluk satış, başka alanlara yönlenecek.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Hükümet Tütün ve tütün ürünlerinin satışını daha iyi izleyebilmek adına, 1 Temmuz dan itibaren sigara ve elektronik sigaralar ile nargile gibi tütün ürünleri satışı yapacaklar için kayıt zorunluluğu getiriyor.

Hükümet kanadından yapılan açıklamalara göre Sigarayı bıraktırmayı kolaylaştırmak için yeni önlemler kapsamında yapılan bu yeni uygulama ile 10 bin civarında olan satış noktaları 4.400 e indirilecek.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Edinilen bilgiye göre sigara satışlarına 2030 yılında benzin istasyonlarında da yasak getirilecek. 2032 yılından itibaren de bu ürünler sadece özel mağazalarda satılabilirken, Elektronik sigaralar için ise bu zorunluluk 2025 yılından itibaren geçerli olacak.


Warning: Undefined variable $post in /home/radyodeniz/domains/radyodeniz.com/public_html/wp-content/themes/newses/inc/ansar/hooks/hook-single-page.php on line 180

Bir cevap yazın