• Paz. Haz 16th, 2024

“UNUTTUM” ADLI OYUN ÇOK YAKINDA HOLLANDA GENELİNDE SAHNELENECEK

ByHaber Merkezi

May 23, 2024

“UNUTTUM” ADLI OYUN ÇOK YAKINDA HOLLANDA GENELİNDE SAHNELENECEK

Özcan Özbay

Hollanda da Tiyatro dendiğinde akla gelen, sayıları bir elin parmaklarını gecmeyen ustalar İbrahim Yarar ve Vedat Gültekin den zamanın hastalığı Alzheimer temalı, izleyenleri kah ağlatacak kah düşündürecek güzel bir sosyal icerikli oyun geliyor. UNUTTUM…
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Geçtiğimiz Çarşamba akşamı Rotterdam Kloster gösteri salonunda gerçekleşen, İbrahim Yarar ın yönetmenliğini yaptığı, Vedat Gültekin in yazıp oynadığı Unuttum oyunun Try Out (Deneme Sahnesi) gösterisi izleyenlere duygu dolu dakikalar yaşatırken oyun sonunda uzun süre ayakta alkışlandı.

Çağın vebası Alzheimer hastalığına dikkat çekilen oyunda Hollanda nın sevilen Tiyatro sanatçısı Vedat Gültekin 40 dakikalık oyun boyunca yaptığı tüplemelerle izleyenleri kah ağlattı kah düşündürdü.

Oyunun Try Out (deneme sahnesi) gösterisine katılanlarla oyun sonrasında yapılan karşılıklı görüşmelerle oyunun eksik ve fazlaları konusunda fikirlerin alındığı oyun bu yıl Eylül ayında Hollanda genelinde sahnelenecek.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz oyunun yönetmeni İbrahim Yarar ” Oyun bana geldiğinde günümüzün hastalığı Alzheimer konusunda birşeyler yapmanın heyecanını yaşadım. Çok güzel, anlamlı ve sosyal içeriklşi bir oyunu bu akşam dostlarımızın izlenimine sunduk. Olumlu tepkiler aldık. eksik ve fazlalarımız konusunda görüş alışverişi yaptık ve oyunumuzu Eylül ayında sahneye çıkacak hale getirmek için şimdiden kolları sıvadık. Herkesi oyunumuza bekliyoruz.”dedi.




Bir cevap yazın