• Paz. Nis 28th, 2024

UTRECHT TURİZM FUARI YENİDEN KAPILARINI AÇTI

ByHaber Merkezi

Oca 10, 2024

UTRECHT TURİZM FUARI YENİDEN KAPILARINI AÇTI

Özcan Özbay

Dünyanın önde gelen Turizm Fuarlarından biri olan ve heryıl Ocak ayında açılan Utrecht Turizm Fuarı jaarbuurs te Medya ve Acentalara yönelik tanıtım kokteyli ile başladı.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Utrecht’teki Jaarbeurs binasında düzenlenen tanıtım gününe ilginin yoğun olduğu gçrüldü. Normal ziyaretlere 11-14 Ocak arası hizmet sunacak olan fuar pandemi sonrasında Hollandalı turistlerin yoğun ilgisine maruz kalacak gibi görünüyor.

Türkiye, Lahey Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşavirliğinin 25 in üzerinde bir fşrma katılımının olduğu fuar alanı yarın zıyaretçilerini misafir etmeye şimdiden hazır.

Hollandalı tur operatörlerinin büyük ilgi gösterdiği Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı resmi açılışı dolayısıyla THY standında düzenlenen resepsiyona, Türkiye Cumhuriyeti Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal, Amsterdam Başkonsolosu Mahmut Burak Ersoy, Firma temsilcileri ile Türk STK temsilcileri ve Türkiye’den davetliler katıldı.

THY Standında kesilen pasta ile başlayan Fuarda Büyükelçi Ünal basın mensuplarının Gazeteciler gününü kutlayarak yaptığı açıklamada Utrecht Turizm fuarının Türkiye için çok önem verdiği fuarlardan biri olduğunu belirterek Hollanda nın Turizm konusunda en büyük destinasyonlardan biri oldugunu vurguladı. Büyükelçi Ünal “Geçen yıl bir milyonu aşkın Hollandalı dostumuzu Ülkemizde ağırladık. Bu yıl da bu rakkamlar günbe gün artmakta.”dedi.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Daha sonra Büyükelçi Ünal ve davetliler standları gezerek Tur operatörlerinden bilgi aldılar.

Bir cevap yazın