• Pts. May 20th, 2024

TÜRK ASILLI DEVLET BAKANI GÜNAY USLU GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

ByHaber Merkezi

Ara 2, 2023

TÜRK ASILLI DEVLET BAKANI GÜNAY USLU GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Özcan Özbay

Hollanda da hükümetin düşmesinin ardından mevcut geçici Hükümwtte Milli Eğitim, Kültür ve Bilimden sorumlu Devlet Bakanı olarak görevlendirilen Günay Uslu istifa mektubunu Krala sundu.

İstifası ile ilgili açıklamasını sosyal medya üzerindeki hesaplarından da paylaşan Uslu bundan sonraki işinin daha öncede çalıştığı aile şirketi Corendon da devam edeceğini açıkladı.
RADYO DENiZ CANLI DiNLE
Uslu paylaşımında “Bugün Kral’dan 1 Aralık itibarıyla D66 adına Kültür ve Medyadan Sorumlu Devlet Bakanı olarak istifamı kabul etmesini talep ettim.

Kültürel ve yaratıcı sektöre olan sevgim elbette devam edecek ve yapımcılardan üreticilere, kütüphanecilerden gazetecilere kadar kendini bu alana adamış herkese olan büyük takdirim de devam edecek. Kültürü, hikayeleri, yaratıcılığı siz sağlıyorsunuz. Bunun için teşekkürler. Kültürel alana olan ilgim burada bitmiyor. Beni mutlaka gösterilerde, sergilerde ya da bir köşede, güzel bir kitapla göreceksiniz.
DENiZ TV OLARAK IZLE
Bakanlıktaki meslektaşlarıma tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Her gün gösterdiğiniz destek, tavsiye ve bağlılık çok önemli ve ilham vericiydi. Elbette partim D66’ya da sunduğu fırsatlar ve güven için teşekkür ediyorum. Ve son olarak Robbert Dijkgraaf’a dostluğu, sıcaklığı ve meslekdaşlığı için özel olarak teşekkür ederiz. Hoşçakalın.”dedi.

Bir cevap yazın