• Cts. Nis 27th, 2024

Münih Residens Herkulessaal’dan bir yıldız geçti

ByHaber Merkezi

Kas 1, 2023

Münih Residens Herkulessaal’dan bir yıldız geçti

Tevfik ŞENDÖL/ MÜNİH

Türkiye’nin yükselen yıldızı İlyun Bürkev, Philarmonie Bonn Orkestrası eşliğinde verdiği son konseri ‘ Beethoven Pur’da’ ayakta alkışlandı.

Genç piyanistimiz İlyun Bürkev, Klassische Philarmonie Bonn Orkestrasıyla gerçekleştirdiği 11 konserlik Almanya turnesi çerçevesinde kapanış konserini Münih’te Resident Herkulessaal’da verdi.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Münih Residens Herkulessaal’da son konserini veren İlyun Bürkevi müzik severlerin yanında Türkiye Münih Başkonsolosu Sualp Erdoğan, Muavin Konsoloslar Nazan Deniz, Ayşe Karasaç ve Emre Keleş.Eğitim Ataşesi Dr. Akın Deveci. Ticaret Ataşesi Recep Aslan katıldılar.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Türkiye Münih Başkonsolosu Süalp Erdoğan, ” Münih’te arkanızda dev bir orkestra ve sanatseverlerle dolu görkemli bir salon. Piyanistimiz İlyun Bürkev, Münih’te gerçekleştirdiği final konserindeki harika performansıyla tüm sanatseverlerin takdirini kazandı. Büyük bir başarıya imza atan İlyun’a, Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümünde bizleri gururlandırdığı için müteşekkiriz. Genç sanatçımızın başarılarının daim olmasını diliyor ve içten tebriklerimizi sunuyoruz.” dedi.




 

 

Bir cevap yazın