• Cts. Nis 27th, 2024

İHTİŞAMLI SESİN SAHİBİ; ZARAFET TİMSALİ GÜZİN CABBAR DANACI

ByHaber Merkezi

Eki 18, 2023

İHTİŞAMLI SESİN SAHİBİ; ZARAFET TİMSALİ GÜZİN CABBAR DANACI

Tevfik ŞENDÖL/ SÖKE

Söke’de 35 yıllık TRT sanatçısı Turgay Kızıltuğ’un hocalığını yaptığı Türk Musiki Korosu’nda solist olan Güzin Cabbar Danacı, ihtişamlı sesi, harikulade yorumu ve hanımefendi duruşuyla; sahnelerin prensesi olarak beğenilerin odak noktası olmaya devam ediyor.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Profesyonel ses sanatçılarını aratmayacak kalitede bir sese sahip olan Güzin Cabbar Danacı’nın konserlerdeki ihtişamlı performansı da; sevenlerini ve kendisini izlemeye gelenleri adeta mest ediyor.


Türk musikisinin en zor parçalarını bile büyük bir ustalıkla seslendiren başarılı sanatçı; mütevazı, güleryüzlü ve cana yakın davranışlarıyla da koro üyesi diğer arkadaşlarının sevgi ve saygısını kazanmış bir şahsiyet.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Musikiye gönül vermiş insanların sesini ve icrasını büyük bir hayranlıkla dinlediği Güzin Cabbar Danacı; İzmir, Söke ve Kuşadası’ndaki konser organizasyonlarının da vazgeçilmez isimlerinden biri olarak öne çıkıyor.



Kendisini seven ve her zaman takdir eden biz hayranları olarak; değerli ses sanatçısımız Güzin Cabbar Danacı’ya başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz

Bir cevap yazın