• Cts. Tem 27th, 2024

MONALAM AVRUPA ROTTERDAM DA AÇILDI

Özcan Özbay

Hollanda’da Türk asıllı iş insanlarının ve yatırımcılarının etkisini artırdığına dair yeni bir örnek ortaya çıktı. Rotterdam’da Nieuwe Binnenweg 115 A Rotterdam adresinde MONALAM EUROPE BV adlı yeni bir işletme kapılarını açarak farklı bir sektörde faaliyet göstermeye başladı.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
MONALAM EUROPE BV, deneyimli ve uzmanlaşmış bir üretim, satış ve montaj ekibi ile kuruldu. Şirket, konutlardan iş yerlerine, özel mekanlardan otel-restoran-cafeterya sektörüne kadar her türlü yaşam alanında misafirperverlik ve işlevselliği ön plana çıkaran tasarımlar sunarak sektöre iddialı bir giriş yaptı.


Rotterdam Başkonsolosu Sevgi Kısacık ve Amsterdam Başkonsolosu Burak Ersoy’un da katıldığı açılış töreninde, kurdele kesimini Başkonsolos Sevgi Kısacık, Birgül Gültekin Şahin, Nilgün Kayacı ve Başkonsolos Burak Ersoy birlikte gerçekleştirdi.

Rotterdam Başkonsolosu Sevgi Kısacık, girişimcileri tebrik ederek, bu tür yatırımları görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Daha sonra Aşkın Eralp Monalan Türkiye adına bir konuşma yaptı Eralp konuşmasında “7 senedir birlikteliğimiz olan Monalam anonim şirketi ile oficel olarak bu gün itibarı ile başta Hollanda olmak üzere tüm Avrupa yı kapsayan bir çalışma alanımızın Avrupa ayağını açmış bulunuyoruz.”dedi.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Şirket Ortaklarından Gulalı Alkılıç ta bir konuşma yaparak “25 yıldır başarılı bir şekilde çalışan Monalam şirketini Hollanda ya taşımanın mutluluğunu taşıyoruz. Ortaklarımız ile birlikte Monalam Türkiye nin uzantısı olarak burada devam edeceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Şirketin ortaklarından Birgül Gültekin Şahin ise bir konuşma yaparak, “Bugünden itibaren Hollanda’da biz de varız. Monalam olarak, okullardan iş yerlerine, ofislerden mekanların iç donanımı ve tasarımı bizden sorulacak. Yıllardır iş dünyasında çeşitli sektörlerde faaliyet gösterdim. Ancak Monalam, benim son durağım. Hep birlikte şirketimizi alanında zirveye taşıyacağız” dedi.



MONALAM EUROPE BV, Türkiye’den Necmi Kayacı, Nilgün Kayacı, Hollanda’da ise Aşkın Eralp, Gülali Alkılıç ve Birgül Gültekin Şahin tarafından kurulan çok ortaklı bir şirkettir.

Açılış töreninin ardından, misafirlere çeşitli ikramlar sunulurken, misafirler uzun süre ayakta sohbet etme fırsatı buldular.

Bir cevap yazın