• Per. May 2nd, 2024

Landshut Integrationsbeirat ve Landshut Belediye’sinin desteği ile futbol turnuvası düzenlendi

ByHaber Merkezi

Eki 2, 2023

Landshut Integrationsbeirat ve Landshut Belediye’sinin desteği ile futbol turnuvası düzenlendi

Tevfik ŞENDÖL / LANDSHUT

Landshut Integrationsbeirat Belediyenin desteği ile Landshut Schönbrunn futbol kulübünde küçük yaş gurubu 13-15 yaş gurubu gençler için bir futbol turnuvası düzenlendi.


Landshut Integrationsbeirat ve Landshut Belediye’sinin desteği ile 13-15 yaş grubu gençler için düzenlenen Turnava’ya Ditib Landshut dışında 7 takım katıldı, aralarında Landshut Alevi derneği, Landshut Ukrayna derneği, Dingolfing ve Straubing’den Ukraynalılar, Rusyalılar derneğinin takımı, Suriyeliler derneği ve SSV Schönbrunn kulübü katıldı.
RADYO DENiZ CANLI DiNLE
Düzenlenlenen turnavada DİTİB Landshut’u temsil eden 13-15 yaş gurubu gençler bütün rakiplerini yenerek turnavayı birinci olarak tamamladı. Teknik direktörlüğü Ditib Landshut gençlerinden Semih Talha Taşkıra’ın üstlendiği turnuvada oyuncular Yusuf Emir, Salih Enes Taşkıran, Yasar Tunç, Burak Yıldırım, Furkan Ülker, Arda Aydındurmuş, Berat Şahin, Bartu Ağzıkara, İbrahim Erbaş, Batuhan Duran katıldı.

Turnuvayı dernek başkanı Doç. Dr. Ahmet Taskıran ve gençlik başkan yardımcısı Furkan Ateş de izleyerek gençlere moral verdiler. Turnuvaya Landshut ikinci Belediye başkanı Dr. Thomas Haslinger, Göçmen ve integrasyondan sorumlu resmi belediye memuru Thomas Link, İntegrationsbeirat (Yabancılar meclisi ) başkanı Layla kaya ve başkan yardımcısı Alexey İstratov, Landshut ve çevre göçmen dernekleri yöneticileri katıldılar.
DENiZ TV OLARAK IZLE

Bir cevap yazın