• Pts. May 20th, 2024

YILDIRIM USTA SEÇİM LİSTESİNDE 6. SIRADA

ByHaber Merkezi

Eyl 18, 2023

YILDIRIM USTA SEÇİM LİSTESİNDE 6. SIRADA

Özcan Özbay

Hollanda da 22 Kasım da yapılacak olan seçımlerde partiler adaylarını belirleyerek listelerini yayınlamaya başladı. Geçtiğimiz gün aday listesini açıklayan partilerden biride DENK partisi idi. Tanıdık simaların yer aldığı listede tecrübeli siyasetçi Yıldırım Usta listenin 6. sırasında.
RADYO DENiZ CANLI DiNLE
Konu ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Yıldırım Usta dostlarına seslenerek “Bugün sizlerle büyük bir müjdeyi paylasmanin mutlulugunu yasiyorum. 22 Kasim’daki Hollanda Parlamento Seçimleri için DENK Partisi’nden 6. siradan milletvekili adayi olarak yer alacagim!

Halkimizin daha iyi bir gelecek için ihtiyaç duydugu degisimi desteklemek ve temsil etmek amaciyla bu yola çikiyorum.

Irkçiligin ve ayrimciligin toplumun her katmaninda boy gösterdigi, Müslümanlara ve Islama hakaretin normallestigi, geleneksel aile degerlerinin yozlastirildigi ve artan hayat pahaliliginin normal vatandasa yüklenildigi bu düzene dur demek için simdi tam zamani! Toplumumuzun her kesimini kucaklayarak, daha adil ve daha esit bir Hollanda için çalisacagim.
DENiZ TV OLARAK IZLE
Sizlerin destek ve dualari benim için çok degerli. Bu yolculukta hep birlikte daha güzel bir gelecegi insa edecegimize inaniyorum. Bu kötü gidisata hepberaber dur diyelim. Simdi tam zamani!”dedi.

Bir cevap yazın