• Per. May 2nd, 2024

Sıla yolunda gurbetçileri sevindiren gelişme: Sınır kapılarını canlı takip edebilirsiniz

ByHaber Merkezi

Haz 26, 2023

Sıla yolunda gurbetçileri sevindiren gelişme: Sınır kapılarını canlı takip edebilirsiniz

Karayolu ile memlekete giden gurbetçilerin, Türkiye’deki sınır kapılarının yoğunluğunu canlı izleyebileceği mobese sistemi yeniden hizmete açıldı.
RADYO DENiZ CANLI DiNLE
Geçen yıl güvenlik gerekçeleriyle askıya alınan sınır kapılarındaki canlı yayınlar yeniden hizmete girdi.
Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kapıkule, İpsala, Pazarkule, Hamzabeyli ve Dereköy Sınır kapılarındaki mobese kameraları izlenebiliyor.


Yurda giden gurbetçilerimize büyük kolaylık sağlayan sistem sayesinde, sınır kapılarındaki araç yoğunluğu anlık olarak görülebiliyor. Bu sayede sürücüler hangi güzergahı ve sınır kapısından giriş yapacağını belirleyebiliyor.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na bağlı Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü, Kapıkule, Hamzabeyli, Pazarkule, İpsala ve Dereköy sınır kapılarında gidiş ve dönüş yönündeki mobese görüntülerini gösteren web sayfasını açtı.
DENiZ TV OLARAK IZLE
Sayfaya giriş yapıldığında karşınıza sınır kapılarının isimlerinin bulunduğu bir liste çıkmakta. Listeden istediğiniz sınır kapısına tıklayarak o anki durumu görebilirsiniz. Sitede bulunan görüntüler güvenlik nedeniyle mobese kameralarından anlık olarak alınan fotoğraflardan oluşmakta. Sınır kapılarını anlık olarak takip etmek için: Trakya.ticaret.gov.tr/canli-kameralar linkini ziyaret edebilirsiniz.


Bir cevap yazın