• Cum. Mar 29th, 2024

WORLD HEALTH TOURISM CENTER ROTTERDAM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

ByHaber Merkezi

May 30, 2023

WORLD HEALTH TOURISM CENTER ROTTERDAM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Hollanda’da kurulan “EU Trade Centers B.V.” tarafından dünya çapında açılması hedeflenen Merkezlerin ilk halkası olan “World Health Tourism Center Rotterdam” (Dünya Sağlık Turizmi Merkezi) 3 Haziran 2023 Cumartesi akşamı, Amasterdam Sağlık Turizmi Fuarı için Türkiye’den Hollanda’ya gelen hastane, klinik ve sağlık turizmi acentelerine tanıtılıyor.



Yenilikçi vizyonu ve iş modeli ile dünyada bir ilk niteliğinde olan “World Health Tourism Center Rotterdam”, Hollanda ve komşu ülkelerinin sağlık turizmi pazarına odaklanmak isteyen lider ve öncü Hastaneleri, Klinikleri, Termal Tesisleri, Yaşlı Bakım Merkezlerini, Sağlık Turizmi Aracı Kuruluşlarını, Sigorta Şirketlerini, Asistans Şirketlerini ve İş Dünyası Sivil Toplum Kuruluşlarının Hollanda temsilciliklerini tek çatı altında Avrupa pazarı ile buluşturacak.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Hollanda ve komşu ülkelerde yürütülecek etkin tanıtım ve pazarlama çalışmaları sayesinde yurt dışında tedavi olmak isteyen tüm bireyler açısından bir çekim merkezi olacak “World Health Tourism Center Rotterdam”ın tanıtımı 3 Haziran 2023 Cumartesi günü Rotterdam’daki hizmet binasında gerçekleşecek.


WORLD HEALTH TOURISM CENTER Rotterdam’da ofisi bulunan hastane ve klinikler, Avrupa’daki hastalar açısından en önemli dezavantajlardan biri olarak değerlendirilen “muhatabiyet” sorununu ortadan kaldıracak. Yurt dışındaki tedavilerinin ardından Hollanda’ya dönen kişiler, herhangi bir sorun ya da şikayeti ortaya çıktığında doğruca Rotterdam’daki merkezde bulunan ilgili Hollanda Temsilciliği ofisine müracaat ederek gerekli çözüm yollarının koordinasyonu sağlanacak. Sağlık sorunları için Hollanda dışında tedavi alternatifine yönelmeyi planlayan kişilerin en önemli endişesi olan, tedavi öncesi ve sonrasındaki doğrudan muhatabiyet sorunu da, bu proje ile ortadan kalkmış olacak.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Dünya Sağlık Turizmi Sektörünün Avrupa’daki çekim merkezi olacak World Health Tourism Center Rotterdam, 1 Eylül 2023 tarihinde faaliyete geçecek.

Bir cevap yazın