• Cum. Nis 19th, 2024

ÖNCE OYLARINI KULLANDILAR SONRA EVLENDİLER

ByHaber Merkezi

May 28, 2023

ÖNCE OYLARINI KULLANDILAR SONRA EVLENDİLER

Özcan Özbay

Cuymhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması nedeniyle seçimin ayarladıkları düğün tarihi ile aynı güne gelmesi gelin ve damadı yolundan etmedi. Önce oylarını kullanan gelin damat sonrada düğün salonuna giderek düğünlerini yaptiler.


İrem Bayri ve Cebrail Söğüt düğün tarihlerinin, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tur tarihi ile aynı zamana gelmesi kendilerini şaşırttığını, önce ertelemeyi düşündüklerini ama sonra önce oy kullanıp sonra düğün yapmaya karar verdiklerini söylediler. İlk olarak yaşadıkları İstanbulun içmeler ve Aydınlı mahallelerinde öylerini kullanan Gelin Damat daha sonra düğün salonuna geçerek düğünlerini yaptılar.

Damadın abisi, Hollandanın sevilen ses sanatçılarından Ercan Söğüt düğün tarihinin çok önceden belirlendiğini anlacak bu tarihin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması yüzünden aynı güne çakıştığını belirterek “ilk başta ne yapalım diye düşündük ama gençler düğünün yapılmasını istediler. Bizde önce gidip oylarımızı kullanıp sonra düğün salonuna geçtik. Seçim tüm Türkiye`ye hayırlı olsun, Kardeşim Cenrail ve gelinimiz İrem i kutluyor ve mutluluklar diliyorum.”dedi.

RADYO DENiZ CANLI DiNLE
DENiZ TV OLARAK IZLE

Bir cevap yazın