• Cum. Mar 29th, 2024

Torunlar Kardeşlerinin Cinayetinde Yeni Bir Gelişme..!

ByHaber Merkezi

Nis 14, 2023

Torunlar Kardeşlerinin Cinayetinde Yeni Bir Gelişme..!

Zwolle’da Ali ve Hüseyin Torunlar kardeşlerinin öldürülmesi olayında yeni bir gelişme yaşandı. Veysel Ü. adlı zanlı, cinayete kurban giden kardeşlerden birinin oğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Geçtiğimiz Mart ayında, bir McDonald’s restoranında Ali ve Hüseyin Torunlar’ı öldüren Veysel Ü.’nün avukatları, müvekkillerinin bahsi geçen kişi tarafından tehdit edildiğini ve şantaja maruz kaldığını açıkladı.
CANLI DiNLE
Perşembe günü görülen davada avukatlar Michel van Stratum ve Esther Blok, müvekkillerinin aşırı baskı altında olduğunu vurgulayarak kendisine yapılan ölüm tehditlerinin onu umutsuzluğa sürüklediğini dile getirdi. Mahkemede ortaya çıkan bilgilere göre Ali ve Hüseyin kardeşler, cinayetin yaşandığı gün Veysel Ü. ile görüşmek için McDonald’s restoranına gitti. Görüşmede Ali’nin oğluyla Veysel arasındaki yaşanan gerginlik görüşülecekti. Ancak görüşme iki kardeşin öldürülmesi ile sonlandı.

Avukat Blok, olayın yaşanmasından önce Veysel Ü.’nün bahsi edilen kişi tarafından uzun süre boyunca tehdit edildiğini belirterek gerekli incelemelerin yapılması talebinde bulundu. Savcılık ise iddia edilen tehdit ve şantajlarla ilgili soruşturma başlatıldığını ancak bunun sürdürülmediğini belirtti. Savcı, Ali’nin oğlunun tehditleri iddiasının üzerinde durulduğunu, ancak saldırıda hayatını kaybeden iki kardeşin zanlıya yönelik bir tehdit veya şantajda bulunmadığını belirtti. “Savunma, Ali ve Hüseyin’in o uğursuz günde sanığı tehdit edip etmediği sorusuyla sınırlı olmalıdır” yorumunu yaptı.
TV OLARAK IZLE
Görülen davada Ali Torunlar’ın oğlu ve diğer görgü tanıklarının ifadelerinin dinlenmesine karar verildi. Bir sonraki mahkeme 6 Temmuz’da yapılacak.

Torunlar cinayeti, 30 Mart 2022 tarihinde gerçekleşti. Veysel Ü., iki kardeşi Ali ve Hüseyin Torunlar’ı gündüz vakti ve restoranda çocuklarının da bulunduğu bir kalabalık içerisinde öldürmüştü. Olay yerine çok sayıda polis ve yardım ekibi sevk edilirken, Ali ve Hüseyin Torunlar hayatını kaybetti.


Bir cevap yazın