• Sal. Nis 23rd, 2024

11 YASINDAKİ KIZ KAÇIRILDIMI?

Özcan Özbay

Hollanda Soest ta yaşayan Türk baba ve Hollandalı Annenin 11 yasındaki kızları Salı akşam saatlerinden bu yana kayıp. Polis alarmda.



Geçtiğimiz Salı günü Soest’ta ikamet eden 11 yasındaki genç kız dün öğleden sonra MHC hokey kulübüne gitmek için bisikletiyle evden ayrıldı. Saat 18.30 sıralarında halen kulübe gelmemesi üzerine durum polise bildirildi.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Kendisinden halen haber alınamayan 11 yasındaki kızı bulmak için Polis bölgede alarma geçerken, Anne Jorica Verhoef sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda 11 yasındaki kızını babası kaçırarak Türkiye ye götürmüş olabileceği iddiasında bulundu.



Dün akşam saatlerinden bu yana bölgede geniş çaplı arama yapılmakta. Edinilen bilgiye göre Polis 11 yasındaki kıza ait olduğunu düşündüğü bir bisiklet buldu. Ancak Polis bu bilgiyi doğrulamadı.

Anne ısrarla 11 yasındaki kızının Babası ile birlikte karayolu ile Türkiye ye gitmekte olduğunu vurgularken, Polis annenin iddiaları ile ilgili bir açıklama yapmazken, baba ve kızının yurt dışına çıkma ihtimalinin de göz ardı edilmediği, Kızın verilerinin ve fotoğraflarının havalimanları, tren istasyonları ve sinir güvenlik görevlileri gibi gerekli olan birimlere de ulaştırıldığını aktardı.



Polis Küçük kızın kaybolduğu sırada üstünde kulübünün yeşil beyaz hokey kıyafetleri bulunduğunu ve yanında bir hokey sopası taşıdığını belirtirken, küçük kızın ince yapılı, uzun koyu sarı saçlı ve büyük gözlükleri olduğunu söyledi.

Bir cevap yazın