• Cum. Nis 19th, 2024

Son sözleri mezar taşına yazıldı

Hollanda’da 8,5 ay önce yaşam fişinin çekilmesi kararı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile Türkiye’ye getirilen lösemi hastası Dilara Şahin hayatını kaybetti. Cenazesi İstanbul’dan memleketi Kayseri’ye getirilen Şahin, son yolculuğuna uğurlandı. 8.5 ay yaşatılan Dilara’nın “Allah devletimize zeval vermesin” sözleri mezar taşına kazındı.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Hollanda’da yaşayan Dilara Şahin, lösemiye yakalandı. Hastanede tedavi altına alınan Şahin’in yaşam fişinin çekilmesi kararı verildi. Konunun sosyal medyada paylaşılması üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Şahin, geçen şubat ayında hava yolu ile İstanbul’a getirildi.



8.5 AY SONRA YAŞAMINI YİTİRDİ
Marmara Üniversitesi Pendik eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Şahin, yaklaşık 8,5 ay süren tedavinin ardından doktorların tüm müdahalesine rağmen birkaç gün önce hayatını kaybetti. Şahin’in cenazesi memleketi Kayseri’ye getirildi. Hulusi Akar Camii’nde kılınan cenaze namazına Şahin’in yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Şahin’in cenazesi Asri mezarlıkta toprağa verildi.



Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye’ye getirilen Dilara kurtarılamadı! Son sözleri mezar taşına yazıldı

“FİŞİNİ ÇEKECEKLERİNİ SÖYLEDİLER”
Genç yaşta hayatını kaybeden Dilara Şahin’in babası Oğuz Şahin, yaşadıkları süreçle ilgili şunları söyledi: “Yurt dışında yaşarken kızım lösemi olmuştu. Ciğerleri de su toplamıştı. Tedavi gördüğü hastanede, tedavisinin mümkün olmadığını, fişini çekeceklerini söylediler. Kızımın fişinin çekmemeleri için çok uğraştık ama ikna edemedik. Tam fişini çekecekleri zaman Cumhurbaşkanımız devreye girdi, ‘Nefes alıyorsa getirin’ dedi. Biz de kızımız Dilara Şahin’i İstanbul’a getirdik. Marmara Üniversitesi’ne yatırdılar. Ciğerlerini çok kısa zamanda temizlediler. Fizyoterapisini yaptılar. Her şeyini kendi başına yapabiliyordu. Her şeyi düzene binmişti. Sadece lösemi hastalığı kalmıştı. Tam 8,5 ay devletimiz bizlere kol, kanat gerdi. 8,5 ay bizi, kızımızla doya doya yaşattı. Allah devletimizden razı olsun. Bizlere Cumhurbaşkanımız Erdoğan vesile oldu. Arkasından Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ilk günden bugüne kadar olayı takip etti. Telefonla arayarak başsağlığı diledi. Ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Allah hepsinden razı olsun, kızımızın da mekanı cennet olsun”
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye’ye getirilen Dilara kurtarılamadı! Son sözleri mezar taşına yazıldı

SÖZLERİ, MEZAR TAŞINA YAZILDI
Öte yandan Şahin ailesi, kızları Dilara’nın “Allah devletimize zeval vermesin” şeklindeki son sözlerini mezar taşına yazdırdı.

Bir cevap yazın