• Cum. Nis 19th, 2024

“İşyerlerimizin Ve Çevremizin Güvenliği Hepimizin Sorumluluğudur”

ByHaber Merkezi

Eki 15, 2022

“İşyerlerimizin Ve Çevremizin Güvenliği Hepimizin Sorumluluğudur”

Hollanda’nın Arnhem şehrinde işyerlerinin sanayi bölgesinde yapılan toplantıda Arnhem belediye başkanı Achmed Marcouch, “İşyerlerimizin güvenliği hepimizin sorumluluğundadır. Her şirket sahibi işyerinin güvenliği için kameralar, alarmlar taktırmalıdır. Aynı zamanda polis ve güvenlikçilerin kontrolleri dışında komşularımızla iyi geçinerek yanlış yapılan uygulamaları düzgün bir şekilde ikaz etmeliyiz.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Yanlış yapılanları ikaz ettiğimiz halde sonuç alamazsak çevreden sorumlu polise veya güvenlikçilere bildirmeliyiz. Sanayi bölgemizdeki işyerlerine polisler bazen denetimler kontroller yapmaktadır. Bu sizlerin güvenliği ve daha rahat huzurlu çalışması içindir. Sanayi bölgelerindeki işyerlerin bazılarında şüpheli durumlar gözükmektedir. Bu işyerlerin polis nezaretinde açıldığında kenevir/esrar ekildiği ve çeşitli uyuşturucu haplarının bulunduğuna rastlanıyor.

Bunları önlemek için hep birlikte çalışmalıyız. Bazı işyerlerinin önlerinde yakışıksız kuralsız birçok arabalar park etmektedir; bunların denetimi için daha sık kontroller yapılacak, çevrenin düzenini bozan ve kirleten araçlara cezai işlemler uygulanacaktır.



Buradan kiraya verdiğiniz depo ve işyeri sahiplerine sesleniyorum; kime kira verdiğinizi iyi araştırın, yazılı anlaşmalı olarak kontratlarınızı yapın, en az ayda bir sefer kiraya verdiğiniz depoları kontrol edin, kiracınızın bir kahvesini için. En azından kiraladığı depoyu söylediği gibi sözleşmeye uyup uymadığını görmüş olursunuz” diyerek tavsiyelerde bulundu.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Toplantıda podyumda yer alanlar depolarını kiraya verenler değişik amaçlarla kullanıldığını, haksızlıklara uğratıldıklarını cezai işlemlerle karşı karşıya kalarak hukuk mücadelesi verdiklerini anlattılar.





Bir cevap yazın