• Çar. Nis 24th, 2024

Hollanda`dan İsra Gümüştekin Milli Takım Seçmelerinde

ByHaber Merkezi

Ağu 25, 2022

Hollanda`dan İsra Gümüştekin Milli Takım Seçmelerinde

Özcan Özbay

4 yasından beri futbola olan yakınlığı ile göz dolduran ve suan 13 yasında olan İsra Gümüştekin hayallerinde Türk Milli Takımında oynamak olduğunu açıkladı.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Spora ilk olarak 4 yasında futbolla başlayan daha sonra yüzme ile devam eden İsra Gümüştekin yüzme diplomalarını aldıktan sonra yeniden ilk gözağrısı futbola geri döner.

Bir süre erkek takımlarında futbol oynadıktan sonra 8 yasında kızlar takımına geçer ve burada başarılı oyunu nedeniyle 11 yasındaki kız takımı ile oynama başladı.

Katıldığı turnuvalarda bir çok ödüle layık görülen İsra Gümüştekin Ulusal Junior Orange takımına seçildi. Gelecek sezon için hedefi yükselten 13 yasındaki spor dahisi Excelsior takımında hünerlerini göstermek çabasında.



Haftada 4 kez antrenman yapan İsra Gümüştekin Cumartesi günleri de erkek takımları ile maç yapıyor. Tüm boş zamanlarını futbol ile değerlendiren İsra nın babası Özcan Gümüştekin ile annesi Linda Gümüştekin-Dubbeldam çocuklarının her koşulda yanında olduklarını belirterek kızlarının futbola olan bu bağlılığını onu götüreceği her yere kadar destek olacaklarını belirterek kızları ile gurur duyduklarını söylediler.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Arkadaşları Ona Tiger (Kaplan) diyorlardı

Arkadaşları arasında lakabı Tiger (Kaplan) olan İsra Gümüştekin çocukluğundan beri hayali olan Türk Milli Takımında oynamak için fırsatları takip etmeye başladı.

Türkiye de yapılan Milli takım seçmelerine katılan İsra Gümüştekin en kısa zamanda Türk Milli Takımında top oynayacağı günlerin hayalleri ile yaşıyor.


Bir cevap yazın