• Per. Nis 25th, 2024

TÜRKİYE DEKİ KARA ELLER ŞİMDİ ÇOCUKLARIN ÜZERİNDE..!

ByHaber Merkezi

Ağu 18, 2022

TÜRKİYE DEKİ KARA ELLER ŞİMDİ ÇOCUKLARIN ÜZERİNDE..!

Türkiye`de ahlaki çöküşün, bitmiş saygının, dolandırıcılıkla, sahtekarlıkla, dürüstlüğün yer değiştirmesini sağlayan KARA ELLER şimdi yine aynı sistemle okul yaşındaki çocuklarımıza el atmış durumda.

Televizyonların Birbirinden saçma gündüz yayın kuşağında Kadınlarımızın aklını bulandıran, ailelerin arasını açmayı özendirerek Türk aile yapısını bitme noktasına getiren programlar akşam kuşağında da yine ‘ya tutarsa’turu aptalca saçma sapan dizilerle beyinleri uyuşturmaya devam ediyor. Dünyada dizi bölümleri 30 yada 45 dakika olarak yapılırken bizim ülkemizde bir dizi iki saatin üzerinde. Daha komiği bir reklam arası tam 15 dakika.

Tutarsızlık o kadar çok ki hangisini anlatayım bilmiyorum. Bir dizide LAN demek biplenirken, diğer bir dizide LAN ve ŞEREFSİZ cümleleri havada uçuşuyor. Özel yayınları hiç söylemiyorum bile çünki onları bir kere izledinizmi “TÜRKİYEDE AHLAK ÖLELİ ÇOK OLMUŞ” diyorsunuz.

Hadi bunlardan kaçış yok, çünki neredeyse her dizi sırasıyla tüm kanalları geziyor ama gençlere dokunmayan o KARA ELLER şimdi okulogrencileri konulu dizilere başladı.

Dizi ismi verip reklamını bile yapmak istemediğim bu aptalca dizilerde çocuklar artık aileleri ile çata cat kavga edebiliyor…

Kafasına göre yaşam çok özendiriliyor…

Erken yaşta evden ayrılmak birinci şart…

Her tür akla gelebilecek kötülüğün başlangıçları o taze beyinlere empoze ediliyor…

Ama…

Sigara içmek kötü olduğu için gösterilmiyor… Mafya dizilerinde millet birbirini çatır çatır kesiyor ama o sevgili mafya tiplemeleri sigara içmiyor, alkol kullanmıyor…

Ben yazdıkça kızacağım o yüzden yazmak, sizin değerli zamanınızı da almak istemiyorum, ama lütfen uyanın DNA mızla, Aklımızla oynayan bu tuzağa düşmeyin.

Bir dönem (hatta halen öyle) Amerika da şahıslar hakları doğrultusunda birçok ürünü mahkemeye verip dolar milyonerleri olmuşlardı. Bizde buna bir isim takip kurumsallaştırdık, bir diğer kurumla da yayın organlarındaki saçmalıkları incelemesi ve gerektiğinde cezai işlem uygulaması için bir kurum daha oluşturup başına koyduklarımıza onlarca hatta yüzbinlerce maaş ödüyoruz.

Sonuç…

‘Birkereden bir şey olmaz’zihniyeti ile bakıldığında Lise yaşına gelmiş bir genç (kız yada erkek fark etmez) yetişkin sayıldığı için önemsenmiyor…

Bu kanaate vardım…

Her yaş grubundaki herkese her şey serbest…

Ah benim TÜRKİYEM…

Kalın Sağlıcakla…

Bir cevap yazın