• Per. Mar 28th, 2024

HOLLANDALI GURBETÇİNİN TATİLİ ZEHİR OLDU

ByHaber Merkezi

Ağu 18, 2022

HOLLANDALI GURBETÇİNİN TATİLİ ZEHİR OLDU

Özcan Özbay

Senelik izin için yaşadığı Hollanda dan memleketi Nevşehir`e tatile giden gurbetçi Aytekin Arısoy izin dönüşü saat gece 24.00 sularinda dinlenmek için Sofya yakınlarında girdiği bir benzinlikte arabasını çaldırdı.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Edinilen bilgiye göre kardeşi ile birlikte seyehat eden Aytekin AKsoy Sofya yakınlarında bir benzinliğe girerek kardeşi ile birlikte araçtan indikleri sırada aracı çalışır halde olduğunu takip eden hırsız yada hırsızlar tarafından araç çalındı. Araçtan birkaç metre önde olan kardeşler ne kadar müdahale etselerde çalınmasına engel olamadılar.



Olayı polise bildiren Arısoy çok üzüldüğünü tüm evraklarının araçla birlikte çalındığını dile getirdi.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Hollanda`nın Zaandam şehrinde yaşayan ve burada Diyanete ait HDV Zaandam Sultan Ahmet Camii yönetiminde görev yapan Aytekin Arısoy olaydan sonra tüm evraklarının çalınan araç içinde olduğundan seyehatini tamamlamak için girişimlere başlar. Hollanda vatandaşlığı olduğundan prosedür gereği önce Hollanda konsolosluğuna gidip buradan geçici seyehat belgesi alarak Türkiyeye gidip buradan eksik tüm kimliklerini çıkartarak yeniden Hollandaya dönmesi gerekiyor.


Bir cevap yazın