• Per. Nis 25th, 2024

SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKAN ÇOKUKLARA FUTBOL AYAKKABISI

ByHaber Merkezi

Ağu 5, 2022

SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKAN ÇOKUKLARA FUTBOL AYAKKABISI

Özcan Özbay

Hollanda nin renkli simalarindan emekli bankaci Bülent Türker yaptigi yardimsal calismalarla yine gundemde. Turkiye de oldugu zamanlarda her gün yüzlerce sokak canı beslerken bunu cocuklara aliskanlik haline getirmek icin guzel bir kampanya baslatti.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Yasadigi sehirde bir duyuru yaparak sokak hayvanlarının susuzluk ve açlıktan ölmesine çare olarak 10 yere yem ve su kabı koyup bunu fotoğrafla ispat eden her çocuğa bir futbol ayakabısı hediye edecegini bildirdi.



Bülent Türker in baslattigi bu kampanya cabuk duyuldu ve bir cok cocuk daha simdiden yaptiklari bu yardim ile ayakkabilarina kavustu. Konu ile ilgili olarak konusan Bulent Turker “Sokak hayvanları bu sıcak günlerde 6 saatten fazla susuz kalamıyor. Onların susuz ve aç kalmasına üzülüyorum. Bu fikir aklıma geldi ve çocuklarda çok mutlu oldu.”dedi.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Amacının Değişik uygulamalar yaparak çocukları hem sokak hayvanlarına karşı bilinçlendirmek hemde temizlik ve çevre kampanyaları yaparak onları bu tür iyiliklere alıştırmak olduğunu belirten Türker “Onlarıda bu yaptıklarından ötürü mutlu etmek beni de çok mutlu ediyor. Unutmayalım sokakhayvanları bizim vazgeçilmezimiz” dedi.


Bir cevap yazın