• Per. Mar 28th, 2024

Hollanda Kahraman Latife Peker’i konuşuyor!

ByHaber Merkezi

Tem 28, 2022

Hollanda Kahraman Latife Peker’i konuşuyor!

Fırınına giren satırlı soyguncuya toz beziyle karşı koydu

Özcan Özbay

Hollanda’da yaşayan Latife Peker, eli satırlı bir soyguncuyu toz beziyle etkisiz hale getirdi. Neye uğradığını şaşıran soyguncu fırından koşarak kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken Latife Teyze, ülkede “cesur anne” ilan edildi.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Hollanda nın Deventer kentinde oğluna ait fırının başında duran 48 yaşındaki Latife Peker, temizlik yaptığı sırada dükkana satırlı soyguncu girdi. Satırlı soyguncu fırının içine girdiğinde koşarak kasaya yöneldi.



TOZ BEZİ VE TEMİZLİK MALZEMESİ İLE KARŞI KOYDU

Öte yandan tam o sırada fırının içinde temizlik yapan Latife Peker’in elinde temizlik bezi ve cam silme deterjanı vardı. Soyguncunun kasaya yönelmesiyle bez ile hamle yapan kadın soyguncuya Temizlik bezi ile vururken aynı zamanda yüzünede temizlik malzemesi sıkmaya başladı. Latife Peker ile mücadele edemeyen hırsız son bir hamle yaparken o sırada içeriye bir müşterinin girmesiyle soyguncu arkasına bakmadan kaçtı.

Latife Peker yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Hırsızlık için içeriye giren soyguncunun elinde satır olduğunu fark etmedim. Ölüm aklıma gelmedi” ifadesi yer aldı.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Olay yerine gelen polis güvenlik kameraları ve çevreden yaptığı araştırma ile soruşturmaya devam ederken, konu ile ilgisi olanlara da çağrıda bulunarak, en yakın Polis karakoluna giderek bilgi vermelerini istedi.


Kaynak: 112 IJsselland / Noord-Oost Gelderland

Bir cevap yazın