• Per. Nis 25th, 2024

Rotterdam Wolphaertsbocht’ta Neler Oluyor?

ByHaber Merkezi

Tem 22, 2022

Rotterdam Wolphaertsbocht’ta Neler Oluyor?

Özcan Özbay

Rotterdam Wolphaertsbocht’ta son bir hafta içerisinde yaşanan üç olayda biri bebek, biri kadın olmak üzere iki kişi yaşamını yitirirken bir de yaralı şahıs bulundu.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Rotterdam Wolphaertsbocht’ta bir apartmanın penceresinden düşen kadın, hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis evin bahçesinde ağır yaralı bir erkek buldu.

RTV Rijnmond gazetesinin haberine göre sabah saat 07.00 sularında Rotterdam Wolphaertsbocht’ta, 47 yasında bir kadının evinin penceresinden düştüğü ihbarını alan polis ve sağlık ekibi olay yerine geldiğinde, evin arka bahçesinde de 50 yasında bir erkeğin ağır yaralı olarak bulunduğu belirtildi. Polis kadının olay yerinde can verdiğini belirlerkenağır yaralı olan Adam olay yerine gelen ambulans ekipleriyle hastaneye kaldırıldı.

Polis olayla ilgili daha fazla bilgi sahibi olduğunu düşünenlerin emniyete başvurmalarını istedi.



Aynı bölgede bir haftada 3 olay

Geçtiğimiz 1 hafta içeridine ayrıca yine aynı bölgede 6 aylık bir bebek öldürüldü.

Geçtiğimiz Pazar günü yine Wolphaertsbocht’ta bir bebek bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 22 yasındaki babası olduğu açıklanan bir asker gözaltına alındı
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Bu olaydan birkaç gün sonra ise Tarwewijk mahallesi Hellevoetstraat’ta gece geç saatlerde bir eve ateş açıldı. Olay yerine gelen polis ev ve çevresinde yaptığı araştırmada Evin posta kutusunda bir patlayıcı madde buldu ve patlayıcı madde, Bomba imha uzmanlarınca imha edildi.



Bir cevap yazın