• Per. Mar 28th, 2024

İslam düşmanı ırkçı Geert Wilders’dan Kurban Bayramı ile ilgili skandal paylaşım

ByHaber Merkezi

Tem 9, 2022

İslam düşmanı ırkçı Geert Wilders’dan Kurban Bayramı ile ilgili skandal paylaşım

Erdem Aksoy

İslam dini ve Hazreti Muhammed’e yönelik nefret söylemleri nedeniyle uzun süredir tepkilerin odağında yer alan Hollandalı aşırı sağcı lider Geert Wilders, bugün başlayan Kurban Bayramı ile ilgili de skandal bir paylaşımda bulundu.

Pakistan Başbakanı Şehbaz Şerif’e yaptığı çağrı sonrasında Twitter hesabı bir süreliğine kapatılan Wilders, aldığı ölüm tehditlerine rağmen bugün attığı tweet’te “Mide bulandırıcı İslam geleneğini yasaklayın” ifadesini kullandı.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Nisan ayında İslam dini ve Hazreti Muhammed’e yönelik sözleri nedeniyle Twitter hesabı askıya alınan Hollandalı aşırı sağcı lider Geert Wilders yine rahat durmadı.

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDI
Pakistan Başbakanı Şehbaz Şerif’e yönelik “Biz her zaman Müslümanlığa karşı özgürlüğü seçiyoruz ve asla kazanamayacaksınız” çağrısı sonrasında ölüm tehditleri alan ve Twitter hesabı askıya alınan Wilders, bazı mesajlarını silince hesabına yeniden kavuştu ancak skandal paylaşımlarına devam ediyor.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
KURBAN BAYRAMI İLE İLGİLİ SKANDAL PAYLAŞIM
Twitter’da 1 milyon takipçisi bulunan İslam düşmanı ırkçı Wilders, bugün başlayan Kurban Bayramı ile ilgili de büyük tepki çeken bir paylaşım yaptı.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
Kurban kesim anına ilişkin bir fotoğrafı paylaşan Geert Wilders, attığı tweet’te “Mide bulandırıcı İslam geleneğini yasaklayın” ifadesini kullandı. Wilders’ın paylaşımına sosyal medya üzerinden çok sayıda tepki yorumu geldi.

Bir cevap yazın