• Cum. Nis 19th, 2024

PAZARTESİ HAVAALANI CİVARINA GİDECEKLERE ÖNEMLİ UYARI..!

ByHaber Merkezi

Tem 2, 2022

PAZARTESİ HAVAALANI CİVARINA GİDECEKLERE ÖNEMLİ UYARI..!

Özcan Özbay

Hollanda da 4 Temmuz Pazartesi Amsterdam Havaalanı civarına gidecek olanlara önemli uyarı…Çiftçiler pazartesi günü Schiphol yolunu kapatacak!

Hollanda da Çiftçi eylemleri giderek büyüyor. HÜkümeti protesto eden çiftçiler protestolarını bu kez havaalanları ve limanlara çevirdiler. Buralara giden tüm yollarda yolu kapama eylemi yapacaklarını açıkladılar.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Pazartesi günü uçuşu olan vatandaşlara seslenen havaalanı yetkilileri havaalanlarına gelmek için trenleri kullanmaları yönünde vatandaşları uyardılar. Eylem yapılacak yerler arasında Rotterdam limanı da olduğu açıklandı.

Ülkede bu eylemler neticesinde olası bir kargaşaya meyil vermemek için Ordunun yardım pozisyonunda bekletileceği öğrenildi.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Hükümetin azot salınımı için inek, domuz ve tavuk sayısında kısıtlamalar getirmesine karşı çıkan çiftçilerin 22 Haziran da başlattıkları eylemler çerçevesinde pazartesi günü yapılacak olan otoyolları kapatma eylemleri yüzünden ülkede yoğun bir trafik sıkışıklığı yaşanabileceğine dikkat çeken ANWB hatta trafiğin durma derecesine gelebileceği uyarısında bulundu.

Bir cevap yazın