• Cts. Tem 27th, 2024

9 yasındaki Gino’nun cansız bedenine ulaşıldı

ByHaber Merkezi

Haz 4, 2022

9 yasındaki Gino’nun cansız bedenine ulaşıldı

Özcan Özbay

Geçtiğimiz Çarşamba gününden beri Hollanda da ki her platform ve mecrada yüzlerce kişi tarafından aranan Gino’nun cansız bedeni Geleen’de bir evde bulundu.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Sabah saatlerinde Geleen’de bir adamın Gino’nun kaybıyla ilgili olarak evinde gözaltına alındığı bilgisi üzerine polisin yaptığı açıklamada Gino’nun cesedinin bu evde bulunup bulunmadığı hakkında bir bilgi verilmezken şahsın sorguya alındığı öğrenildi.


Gözaltına alınan Şahsın avukatının yaptığı açıklamada müvekkilinin küçük çocuğu kaçırmak şüphesiyle sabah 04:10’da Savcılığın izniyle gözaltına alındığını ve şuanda Maastricht polis karakolunda tutulduğunu ve sorguya alınacağını belirtti.



Limburg polisi ilerleyen saatlerde yaptığı açıklamada Sabah saatlerinde Geleen’de bir evde ceset bulunduğunu ve büyük ihtimalle aranan 9 yasındaki Gino van der Straeten’a ait oolduğunu açıkladı.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Ülke genelinde polis ve gönüllüler tarafından oluşan bir ekiple geçtiğimiz çarşamba gününden bu yana aranan Gino dan bu şekilde bir netice alınması infial yarattı.


Bir cevap yazın