• Per. Mar 28th, 2024

PANDEMİ SONRASI İLK KONSER HEYECANI

ByHaber Merkezi

May 25, 2022

PANDEMİ SONRASI İLK KONSER HEYECANI

Özcan Özbay

Rotterdam Klasik Türk Müziği Korosu pandemi sonrası ilk Konseri heyecanını yaşıyor.

Yaklaşık iki yıllık aradan sonra normale dönen hayatımızda yine pandemi öncesi gibi etkinlikler yoğun bir şekilde sıralanıyor. Rotterdam Klasik Türk Müziği Korosu da pandemi sonrasında ilk kez sevenleri ile biraraya gelmenin heyecanını yaşıyor. Konu ile ilgili bilgi aldığımız Koro sorumlusu Erhan Günbulut heyecanlı olduklarını belirterek tüm müzik severleri konsere beklediklerini söyledi.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Şef Burak Savaş yönetimindeki koro iki bölüm halinde yapılacak konserin ilk bölümünde Klasik Türk Müziğine eşsiz katkılar sunmuş kadın bestekarlarımızın eserleri koro ve solo olarak yer alacak. İkinci bölüm şef Burak Savaş’ın bir dinletisi ile başlayacak ve sanat güneşi Zeki Müren’in birbirinden güzel, çok sevilen eserleri ile devam edecek.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
29 Mayıs 2022 tarihinde saat 18:30’da yine İşala Theater’da yapılacak konsere tüm müzik severleri davet eden Erhan Günbulut koro çalışmalarına katılmak isteyenlerede seslenerek “Dinleyici olmanın ötesinde, yeni sezonda aramıza katılmak ve bizlerle yeni bir konser hazırlığına girişmek isterseniz, lütfen iletişim kanallarından bize ulaşıp kaydınızı yaptırın.” dedi.


Bir cevap yazın