• Cum. Nis 26th, 2024

Aelbrechtskade de Kanalda Bir Erkek Cesedi Bulundu

ByHaber Merkezi

May 3, 2022

Aelbrechtskade de Kanalda Bir Erkek Cesedi Bulundu

Özcan Özbay

Rotterdam-Delfshaven’daki Lage Erfbrug yakınlarındaki Aelbrechtskade’deki suda, 1 Mayıs Pazar akşamı erken saatlerde ölen bir adamın cesedi bulundu. Olay yerine gelen polis hemen arastirmalara basladi. Polis onun nasıl suya düştüğünü araştırmaya devam ediyor.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Edinilen bilgiye gore gectigimiz 1 Mayis Pazar gunu saat 19.00 civarlarinda Rotterdam-Delfshaven’daki Lage Erfbrug yakınlarındaki Aelbrechtskade’deki suda 62 yaslarinda oldugu tespit edilen bir erkek cesedi bulundu. Ceset uzerinde yapilan arastirmada henuz olum sebebi tam olarak belirlenemedi.

Polis, bugünlerde Aelbrechtskade’de bu soruşturmayla ilgili olabilecek bir şey gören herkesle temasa geçmek istiyor. Polis ayrıca bu adamın kim olabileceğinden şüphelenen herkesin bilgisine de basvurmak istiyor.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Cesedin Ozellikleri:

Yaklaşık 1.83 metre uzunluğunda
Beyaz ten rengi
Gri melanj kısa saç
Tıraşlı sakal
Kahverengi gözler
Diş yok
Normal, oldukça kaslı yapı.

Polis ilk belirlemeleri dogrultusunda bir operasyondan 15 cm karın üzerinde yara izi oldugunu belirledi.

Sahsin uzerinde Koyu mavi kot pantolon, Jack&Jones gömleği, H&M gömleği ve üzerine kapüşonlu kolunda beyaz çizgili siyah bir yelek giymişti, 43 numara açık renkli Van Hummel ayakkabı/jimpiyatlar.

İletişim
Araştırma hakkında bilginiz varsa, lütfen 0900-8844’ü arayın veya bu mesajın altındaki ipucu formuna bilgilerinizi bırakın. Kimlik bilgilerinizi vermeden aramak isterseniz telefon: 0800-7000

Bir cevap yazın