• Cum. Nis 26th, 2024

TORUNLAR KARDEŞLERİN KATİL ZANLISI İŞ İNSANI VEYSEL ÜNGÜÇ

ByHaber Merkezi

Nis 4, 2022

TORUNLAR KARDEŞLERİN KATİL ZANLISI İŞ İNSANI VEYSEL ÜNGÜÇ

Özcan Özbay

30 Mart Çarşamba günü Zwollede Mc. Donalds ta silahlı saldırı sonucu yaşamlarını yitiren Torunlar kardeşlerin Katil zanlısının iş insanı Veysel Üngüç olduğu açıklandı.

Rozendaal da yaşayan ve toptancılık yaptığı öğrenilen Veysel Üngüç (32) un olay günü Hüseyin ve Ali Torunlar`ın bulunduğu Zwolledeki Mc Donalds a gelerek yemek siparişi verdiği, sonrasında Torunlar kardeşlerin oturduğu masanın yanına yemeklerini bırakıp her iki kardeşede ateş ettiği olayda Hüseyin Torunlar ve Ali Torunlar olay yerinde can verdiler.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

AD gazetesinde yer alan habere göre Olayın ardından Veysel Üngüç` ün polise giderek teslim olduğu belirtilirken avukatı Marnix van der Werf in olayla ilgili hiç bir şey söylemediği de haberde yer aldı.

Zwolle Belediye Başkanı Peter Snijders olaydan sonra yaptığı açıklamada Böyle bir şiddetin yaşanmış olmasından büyük üzüntü duyduklarını belirterek “Çocuklar ve ailelerin yoğun olduğu böyle bir yerde bu şekilde bir cinayeti hiç beklemiyorduk.”dedi.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Katil zanlısı Veysel Üngüç ün evli ve bir çocuk babası olduğuda edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Foto: Seyit Burhaneddin Kekec

Elim bir cinayete kurban giden Torunlar kardeşler geçtiğimiz gün yapılan cenaze töreni ile defnedilmiş ve cenazeye Deventer Başkonsolosumuz Tuna Yücel Modrak ta hazır bulunmuştu.


Foto: Seyit Burhaneddin Kekec

Bir cevap yazın